2777
2789

زندان میرم؟

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۶ ماه بیشتره بدهکارم 😱

فعلا ک چیزی نشده ، ولی برام پیام میاد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

جز بدهکاری بانک میشی دیگه نمیتونی وام بگیری و....

یعنی وام های بالاتر رو نمی‌دن درسته؟

بعد تا چند روز مهلت بازپرداخت هست

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
والا من دیر پرداخت کردم رفتم جز بدهکارای بانکی ، الان که پنج ماه از پرداختش گذشته هنوز اعتبار سنجیم ...

😂😂😂

یه سئوال من آز وام گرفتن سر در نمیارم

پول وام رو نمیشه انتقال داد فقط باید خرج کرد؟؟؟آز پس چه دردی می‌خوره....

بعد میشه با پولش طلای آنلاین میلی خرید زد؟

۶ ماه بیشتره بدهکارم 😱فعلا ک چیزی نشده ، ولی برام پیام میاد

😂😂😂

یه سئوال من آز وام گرفتن سر در نمیارم

پول وام رو نمیشه انتقال داد فقط باید خرج کرد؟؟؟آز پس چه دردی می‌خوره....

بعد میشه با پولش طلای آنلاین میلی خرید زد

😂😂😂یه سئوال من آز وام گرفتن سر در نمیارمپول وام رو نمیشه انتقال داد فقط باید خرج کرد؟؟؟آز پس چه د ...

😬😬

میتونی انتقال بدی

برداشتی کنی

دیجی پی رو نصب کن

بعد به کیف پول دیجی پی انتقالش بده

از کیف پول دیجی پی ب هر کارتی خواستی انتقال بده ، خیلی راحت میتونی برداشتش کنی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

😬😬میتونی انتقال بدیبرداشتی کنیدیجی پی رو نصب کنبعد به کیف پول دیجی پی انتقالش بدهاز کیف پول دیجی پ ...

وای سر در نیاوردم

آز بس که خنگم

وای سر در نیاوردمآز بس که خنگم

نه بابا

اگه میخوای بهت توضیح بدم

برنامه دیجی پی رو نصب کن

بعد برو قسمت کیف پول/ شارژ

افزودن موجودی

مبلغی ک میخوای از کارت پاسارگاد یا همون ویپاد برداشت کنی رو بزن ، مثلا ۱ میلیون

ادامه رو بزن

بعد اطلاعات کارت پاسارگاد رو وارد کن ، پول میاد برا کیف پول دیجی پی

بعد دوباره برگرد از اول ، قسمت کیف پول

گزینه برداشت / انتقال ، رو بزن

مبلغ رو باز وارد کن

شماره کارتی ک به اسم خودته رو بده ، بعد چن دقیقه یا چند ساعت برات میاد