2777
2789
عنوان

رسم جهیزیه شما چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 75 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما تماما باخانمبعضیا میگن چند تیکه با آقا باشه که خب ممکن بعضیا قبول نکن..

اگه داماد خونه از خودش داشته باشه عیب نداره،ولی اگه قراره زنشو ببره مستاجری حقش نیست کل وسایلو عروس بخره

خدایا شکرت

رسم خاصی نداریم دیگه دخترا و پسرا بزرگسال و عاقلن خودشون تصمیم میگیرن

خواهرم کل جهیزیه رو خریدن

من هیچی نخریدم

جفت جاری هام چیزی نگرفتن 

یه خواهر شوهرم کل جهیزیه رو گرفتن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

پدرم همه چی داد فقط مبلمان و سرویس چوب شوهرم گرفت البت شوهر من خونه داشت از خودش 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

ما رسم داریم پسر مهریه بده جهیزیه بده طلاهم بین ۱۹ تا ۳۰ گزم باید به عنوان کاد بدن به عروس 😁

چه رسم خوبی خوشبحال عروس😅

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

ما خرید کامل با پسر دختر در هر حدی بخواد جهیزیه میبره 

من خواهر بزرگم تقریبا اکثر چیزا رو بابام خرید ولی خواهر دومی هم يخچال سرویس چوب و یه سری چیز دیگه با بابام بود 

منم يخچال خریدم ظروف آشپزخانه و یه سری وسایل برقی ریز و یه سری وسیله تزئینی 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

پدرم همه چی داد فقط مبلمان و سرویس چوب شوهرم گرفت البت شوهر من خونه داشت از خودش

خود سرویس چوب خیلی هزینه ش زیاده و اصل کاریه

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️