2777
2789

یا فقط منه بدبختم ؟

هروقت یک ذره مریض میشیم چه من چه بچم یجوری ازمون فرار میکنن انگار که ایدز گرفتیم!

حتی ی سر هم نمیزنن دم در صدام بزنن ببینن زندم یا مرده!

من با خانواده شوهرم زندگی میکنم و زیر زمین هستم

ساعت ۲/۵ بعد از ظهر اومده جارو زدن و سر و صدا کردن اصلا با خودش نگفت این فلک زده مریضه شاید خواب باشه بزارم استراحت کنه سرم بدتر درد گرفت که هیچ ، اعصابمم داغون شد ...

اونوقت اونا هر مشکلی داشته باشن من بهشون میرسم🥲🥲

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

من شوهر ندارم اما خودم وقتی مریض میشم میرم خونه خودم و نمیزارم نه خانوادم نه پارتنرم بهم نزدیک بشن

من ماسک میزنم کاملا رعایت میکنم خودشونم میدونن 

ولی آدم بالاخره توقع داره ، حتی ی غذا ساده هم نفرستادن برامون:)

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم خیلی حساسم. اگر خودم یا بچه ها سرماخوردگی داشته باشند یا هر ویروس دیگه ای، خونه می مونیم تا خوب بشیم. مهمونی رفتن و مهمونی اومدن هم کنسل میشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

خب درستش همینه کسی که ویروس داره باید جایی نره خونه باشه تا بقیقه نگیره من وقتی ویروس میگرم از خونه بیرون نمیرم به همه میگم کسی نیاد

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم خیلی حساسم. اگر خودم یا بچه ها سرماخوردگی داشته باشند یا هر ویروس دیگه ای، خونه می مونیم تا ...

نگفتم مهمونی

الان مامانم مریضه نمیتونه از بچم مراقبت کنه تا من استراحت کنم 

اونا هر مرضی میگیرن من میرم سراغشون یا دمنوش یا آش یا هرچی در حد توانم براشون میبرم و انجام میدم

خب درستش همینه کسی که ویروس داره باید جایی نره خونه باشه تا بقیقه نگیره من وقتی ویروس میگرم از خونه ...

کسی منظور حرفمو درست نگرفت 

اسی جان حلال کنید مجبور نبودم کامنت نمیزاشتم 🌹

خانمهای بندرماهشهری میشه لطفا بیاین تاپیک آخرم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من ماسک میزنم کاملا رعایت میکنم خودشونم میدونن ولی آدم بالاخره توقع داره ، حتی ی غذا ساده هم نفرستاد ...

عزیز هر چقدر هم رعایت کنی ،باز هم واگیر داره .تو این گرما کسی حوصله مریضی نداره 

عزیز هر چقدر هم رعایت کنی ،باز هم واگیر داره .تو این گرما کسی حوصله مریضی نداره

کسی منظور حرفمو نگرفت🤦🏻‍♀️