2777
2789

حق الناس از کجا بفهمم گردنمه و باید چکار کنم بخشیده بشم؟ 😢

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

حق الناس من خودم که غیبت هست اونم از ی ادم مذهبی پرسیدم گفت استغفرالله بگو 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا رو خوب آدم میدونه خودش...چه مالی چه آبرویی هر چی...

ولی اگهدچیزی رو نمیدونی،گاهی کار خوبی انجام بده به نیت برداشتن حق الناس و از خدا کمک بخواه...

البته بهتره از یه کارشناس مذهبی بپرسی تا دقیق تر راهنماییت کنه..میتونی از توی نت شماره های مراجع تقلید رو پیدا کنی بپرسی ازشون

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

رد مظالم بده. هم پولی هم میتونی ب جای اونا کار خیر کنی حتی ی صلوات یا سلام بر حسین گفتن  و قرآن خواندن ب نیت اونایی که حق دارن 

گردنت و شما خبر نداری 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

خودت بشین به کارای بدت فکر کن 😄

هر چی فکر میکنم یادم نمیاد 😐ولی خواسته و ناخواسته اگه کسیو ناراحت کرده باشم باید چکار کنم؟

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
حق الناس رو خدا نمیبخشه .. مگه اینکه اونی ک حقی ازش پایمال شده رو راضی کنی

من اصلا نمیدونم حق الناسی گردنمه یا نه باید چکار کنم 

رد مظالم بده. هم پولی هم میتونی ب جای اونا کار خیر کنی حتی ی صلوات یا سلام بر حسین گفتن و قرآن خوان ...

رد مظالم چیه؟ 

حق الناس من خودم که غیبت هست اونم از ی ادم مذهبی پرسیدم گفت استغفرالله بگو

آره غیبت میکنم ولی شاید ندونسته کسیو ناراحت کرده باشم باید چکار کنم؟

رد مظالم چیه؟

همین که گفتم دیگه بالا نوشتم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

همین که گفتم دیگه بالا نوشتم

بخشیده میشم؟ 

بخشیده میشم؟

انشاا  که میشی  حالا انجام بده بهتر از کاری نکردن هست دیگه ... و سعی کن گناه نکنی

آره غیبت میکنم ولی شاید ندونسته کسیو ناراحت کرده باشم باید چکار کنم؟

والاه من این ذکر رو میگم بیین اگه اطرافیانت باشه خب اینو همیشه یادت بمونه به جمله ای که میگی اول فک کنم من الان ابنو تمرین میکنم واسه ابنکه ناخواسته دل نشکنم کلا تو هبچ چیزی نظر زبادی نمیدم سکوت میکنم یا یک جمله کوتاه میگم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

انشاا که میشی حالا انجام بده بهتر از کاری نکردن هست دیگه ... و سعی کن گناه نکنی

مرسی گلی