2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم پودر انبه و پودر شنبلینه و پودر موسیر میزنه در کنار بقیه ادویه ها

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

مامانم پودر انبه و پودر شنبلینه و پودر موسیر میزنه در کنار بقیه ادویه ها

من پودر انبه خریدم نمیدونم جرا هیچ طعم و عطر خاصی نداره 

فقط تنده و کمی ترش تو مرغ و کوکو و... اینا ریختم اصلا فرقی نکرد

یعنی پودرش بد بوده 

من پودر انبه خریدم نمیدونم جرا هیچ طعم و عطر خاصی نداره فقط تنده و کمی ترش تو مرغ و کوکو و... اینا ر ...

احتمالا بله.

چون این خیلی خوش طعمه.

در حدی که حتی من که امروز صبح میخواستم برای خودم نیمرو بپزم هم زدم ازش.

عالیه.

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

ببین هویج نزن 

سینه مرغ رو تیکه کن 

اول پیاز تفت بده بعد سیر ریز خورد شده با مرغ رو بریز تفت بده 

ادویه هم زردچوبه و فلفل و نمک کافیشه، اینو بزن با رب تفت بده و بعد بامیه و یکم آب بریز سرش بذار بپزه 

آخرای پخت بهش آبلیمو بزن و بذار غلیظ بشه 

پودر انبه هم که دوستان گفتن من توی اکثر غذاهام میزنم ولی اگه نداشتی هم ایرادی نداره 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

احتمالا بله.چون این خیلی خوش طعمه.در حدی که حتی من که امروز صبح میخواستم برای خودم نیمرو بپزم هم زدم ...

😩

بسته بندی میخری شما یا فله

من فله ای خریدم فروشنده اش عرب بود گفتم جنس خوب میده احتمالا مونده بوده

😩بسته بندی میخری شما یا فلهمن فله ای خریدم فروشنده اش عرب بود گفتم جنس خوب میده احتمالا مونده بوده

نمیدونم مامانم خریده بود وقتی رفته بود مشهد.

همیشه ادویه هاش رو از اونجا میگیره.

فکر کنم بسته ای بود.

داخل جعبه کوچیک

😩بسته بندی میخری شما یا فلهمن فله ای خریدم فروشنده اش عرب بود گفتم جنس خوب میده احتمالا مونده بوده

از این به بعد هم از جای معتبر تر بخر.

نه فقط برای تست تازگی پودر انبه (کلا هر ادویه‌ای) این کار ها رو بکن.

اول بو بکش

اگه بوی تند، ترش و خاص انبه خشک رو حس کردی، تازه‌ست.

اگه بی‌بو یا بوی کهنه و کپک‌مانند داشت، دیگه تازگی نداره.

یکم ازش بچش

باید طعمی ترش و قوی بده. اگر طعمش ضعیفه یا خاک‌ماننده شده، کیفیتش پایین اومده.

رنگشو بررسی کن

پودر انبه تازه معمولاً زرد مایل به نارنجیه.

اگر رنگش خیلی تیره، کدر یا خاکستری شده، نشونه‌ی کهنگیه.

بافتش هم مهمه

باید نرم و پودری باشه. اگر گلوله‌گلوله یا رطوبتی احساس کردی، احتمالش زیاده که خراب باشه

از این به بعد هم از جای معتبر تر بخر.نه فقط برای تست تازگی پودر انبه (کلا هر ادویه‌ای) این کار ها رو ...

عالی بود ممنونم 

طبق این حرفها هم بی بو  هست و فقط تنده

رنگش زرده از زردچوبه روشنتر گلوله هم هست

پس به درد نخور بوده این دفعه از جایی معتبر میخرم 

عالی بود ممنونم طبق این حرفها هم بی بو هست و فقط تندهرنگش زرده از زردچوبه روشنتر گلوله هم هستپس به ...

خب پس یا تقلبیه یا خراب شده