2777
2789

چند ماه پیشا مهمونی بودم 

داشتم واسه یکی از دخترای فامیل میگفتم اره فلانی خیلی فضوله میخواد بهم بگه چی بپوش چی نپوش و چیکار کن و خلاصه داشتم از مردم انتقاد میکردم که بدم میاد کسی بهم بگه چیکار کن چیکار نکن یهو خودش گفت راستی موهاتو بلوند کردی چرا ابروهاتو رنگ نکردی 

دیدم ای وای اینم مثل اون بلانسبت شما خرای دیگه هست 

هر جور عشقت میکشه برو تو خیابون ابروی پر مشکی هر چی که هست به خودت مربوطه ادم سالم هم به ادم کار نداره ادمای روانی هی میخوان ببینن همه همه چیزشون بی عیب هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بقیه میگن خوبه خودم زیاد خوشم نمیاد

منم اخر بعد ده ماه یه بارم ابرو رنگ نکردم

چون ابروهام خالیه کلا رنگ میکنم جالب نمیشه 

اصلا فکر نکن مردم یادشون میمونه تو خوب بودی یا نه

منم اخر بعد ده ماه یه بارم ابرو رنگ نکردمچون ابروهام خالیه کلا رنگ میکنم جالب نمیشه اصلا فکر نکن مرد ...

من ابروهام خداروشکر پر و خوش حالت هست بعد همش ۱۶ سالمه ابرو رنگ کردن به نظرم ضایعست

من ابروهام خداروشکر پر و خوش حالت هست بعد همش ۱۶ سالمه ابرو رنگ کردن به نظرم ضایعست

منم سن تو بودم ابروهامو رنگ میکردم مشکی

چون خالی بود به نظر پرتر به نظر میومد

میخوام بگم فکر نکن به خاطر سن ضایع هست 

اگه خودت دوست داری رنگ کنی بکن

بعدا سنت بره سمت سی چهل حوصله ابرو برداشتنم نداری گاهی 

البته هر کی یه عقیده ای داره مثلا من تا سالها موی صورتم چون کم بود دست نمیزدم همیشه پشت لب و پیشونی و  چونه رو برمیداشتم بعد دیگه دل و زدم به دریا کل صورتمو اصلاح کردم ارایشگرا هم میگفتن اگه خودت عقیده ات اینه دست نزنی خب نزن 

بعد الان دخترخالم 42 سالشه با افتخار میگه من این همه سال هست موی صورتمو نزدم 

ولی به نظرم موی صورتو بزنی خیلی خوشگلتر میشی نامحسوس به خصوص تو سنای بیست تا سی سالگی 

البته تو هم سعی کن چهره دخترونتو حفظ کنی بعدا که سنت بره بالا میبینی نچرال خیلی ادم بهتره همیشه چه تو سن کم چه تا شصت سالگی

منم سن تو بودم ابروهامو رنگ میکردم مشکیچون خالی بود به نظر پرتر به نظر میومدمیخوام بگم فکر نکن به خا ...

درسته عزیزم منم صورتم مو داره اما فقط پشت لب میزنم چون ضایعست ابرو و اینا هنوز دست نزدم چون ضایعست واقعا چهره زنونه میشه حالا موهامو قهوه ای تیره است خیلی روشن نیست تو چشم باشه هم ودمم کاریش ندارم بعضیا میگن بده که اونم مهم نیس