2777
2789
عنوان

بخدا راسته که میگن تو خونه نون پنیر بخور ولی غذا از بیرون سفارش نده

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 26 پست
نرفتی بکوبی تو سرشون؟

نه بابا مگه گردن میگیرن؟

زیادم حرف بزنی میگن تو میخوای اعتبار مارو خراب کنی 

ته تهش میگفت بیا هزینتو بدم دیگه فکر میکنی چیکار میکرد؟

مطمئنا من آخرین نفر نیستم از غذای بقیه هم درمیاد بذار یه نفر ناتو گیرشون بیفته دهنشونو سرویس میکنه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

منم یبار رفتم قنادی باقلوا و اب هویج سفارش دادم

بچه سوسک رو باقلوا برشته شده بود

گفتم اقا این سوسکه میگفت نه یه تیکه باقلوا سوخته

بعد گفت بیا عوضش کنم

گفتم لطفا پولمو پس بدین

دیگه نرفتم اون قنادی

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سوسک و جک و جونور تو همه رستوران ها هسمنتها همیشه نمیبینی شون😂

هست همیشه ولی دیگه از تو غذا نباید دربیاد که 

یعنی یارو کور بوده بال سوسکو ندیده؟

هرچند اگه میدید هم پیازو برمیداشت فوت میکرد دوباره میذاشت تو پلاستیک می‌فرستاد 

عوض نمیکرد که 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

کلا بااین قیمت های نجومی رستوران هاااا نمیشه رستوران رفت..ماشاید سالی سه چهاربار بریم اونم در حد پیتزا .کباب بناب

ولی خب بله رستوران ها همینه منهتا ما نمیبینیم..اگه میخوای بهداشتی باشه باید کلا خودت اشپزی کنی

ما سفر دوسه روزه که میخوایم بریم.تو خونمون غذا اماده میکنیم میبریم.هم تمیزه هم به صرفه تره ازنظر اقتصادی

مثلا برنج سفید درست میکنیم بعد همونجایی که رفتیم مرغ میخریم میشوریم کباب میکنیم اینطوری

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

خیلی ساله حداقل هفته ای سه باز از بیرون غذا میگیریم تاحالا یبارم موردی نداشتع غذاهامون

خواهرم همیشه بدبینه به مو

هر جا میریم مهمونی عروسی رستوران

مو تو غذاش پیدا میشه😂😂😂😂😂

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

سوسک بال داره ؟

نه پس کوهان داره 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

پس با چی پرواز میکنه؟

سلام خانم امیدوارم حالتون خوب باشه

میشه لطفا آیدی اینستاگرام پسرخالتون که گفتین با یه خانم مطلقه ازدواج کرده و بچه دار شدن و سیسمونی گرفتن کلیپشو گذاشتن اینستا رو برام بفرستین

می‌خوام ایده بگیرم واسه پسر کوچیکم

لطفا آیدیشونو همینجا رو این پیامم ریپلای کنین و بنویسین و یا اینکه در تلگرام به این آیدی b_gh86 پیام بدین بفرستین آیدیشونو مرسیییی ازتون