2777
2789
عنوان

خانم های خوشگل موشگل ماسک های خونگی میشناسید

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 41 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه من از اعصاب و بی خوابیه

چندتابچه دارین؟

من ده ساله ازدواج کردم یدونه بچه ۷ماهه دارم اما خدایی ده سال ی طرف این ۷ماه ی طرف قشنگگگگگ ازبیخوابی و خستگی پیرشدم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
آره با ژل آلورا ی عالمه ماسک میشه درست کرد ماست + آرد برنج + ی کوچولو عسل یا ی کوچولو گلاب خیلی خوب ...

عسل برای پوست های چرب خوبه؟

من چربه پوستم و شل و وله

پوست صورتم خیلی نازک و نرمه طوریکه ارایشگرا

میگن بند می‌زنیم پوستت می‌ره تو نخ

دو تا شیر به شیر ۵ و ۴سال

ای ننه واااااقعا خدااااقوت خسته نباشی سخته

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ممنونم هفت ماهه هم سخته شیر خودتو میخوره

ن فداتشم شیرخشکی اره الانم ک راافتاده ینی تانخوابه روهوا اسیرم بخدا

خدا حفظش کنه

ممنون‌گلم

چندتادونه به رابریز تواب کم بذار لعاب بده بمال ب صورتت واینکه باید بدونی هرماسکی را رو ی تیکه ازصورتت چندبار بزنی اگه جوش نزدی  میتونی دیگه بذاری توروتینت .

ماست وخیار خیلی خوبه وسفیدمیکنه وشفاف ولی من جوش زدم 

آلویه ورا خیلی خوبه .

عسل وپودرجوانه گندم وپودرجوانه هسته خرما هم عالیه پودرجوانه یونجه وشبدرم خیلی خوبن بستگی داره کودوم ب پوستت بیاد .

سیب زمینی رنده شده یا اب سیب زمینی البته پوستا خشک میکنه بعدش ی چیزی بزن مث کرم یا مثلا ی ماسک دیگه مث ماست ک جبرانش بشه

سفیده تخم مرغ ک پوستامیکشه منافذا میبنده و سفیدمیکنه من هرسری میپزم یکمی ازسفیده برمیدارم ک هدرنره

عسل برای پوست های چرب خوبه؟من چربه پوستم و شل و ولهپوست صورتم خیلی نازک و نرمه طوریکه ارایشگرامیگن ب ...

خب ببین این ماسک های ورقه ای  و ماسک های خونگی بیشتر جنبه فانتزی داره تا درمانی 

اینجوری نیست ۱ ۲ ۳ بار بزنی نتیجه بده 

ولی میخوای هفته ۳ بار بزن ببین خوبه ؟ 

۱ قاشق ماست ۱ قاشق سر خالی آرد برنج + نصف قاشق گلاب با نوک قاشق عسل  هم بزن تا شبیه ماست شل بشه بزن رو صورت و دستات پوست رو نرم میکنه و ی کوچولو سفید 

ن فداتشم شیرخشکی اره الانم ک راافتاده ینی تانخوابه روهوا اسیرم بخدا

اره الان کنجکاوند همه چی میذارن دهنشون..

من گوشی دستم میگیرم طرف فکر می‌کنه این ک همش تو گوشیه چجوری میگه وقت ندارم.

ولی هر موقع برنامه کودک میبینن یا خوابن میام.

گفتم بد نیست یچیزی هم بمالم صورتم ازین وضعیت دربیام 

روحیه مم خوب شه

اره الان کنجکاوند همه چی میذارن دهنشون..من گوشی دستم میگیرم طرف فکر می‌کنه این ک همش تو گوشیه چجوری ...

اره دقیقا اخرشب ک میخوابن انجام بده

خب ببین این ماسک های ورقه ای و ماسک های خونگی بیشتر جنبه فانتزی داره تا درمانی اینجوری نیست ۱ ۲ ۳ ب ...

لطف کردی 

همون هفته ای یکبارم بزنم برام کافیه.

من دیگه خیلی خودمو ول دادم