royaeiii مدیر استارتر عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 1922 عنوان چرا محافظ ماشین ظرفشوییم حین کار نوسان نشون میده و خاموش میشه 45 بازدید | 6 پست ؟؟ برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 1404/05/08 | 16:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aniish عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2930 انقدر برق رو قطع میکنن تا وسایل مردم بسوزه ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️ ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️ زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜
royaeiii مدیر استارتر عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 1922 ماشین یهو خاموش میشه و میبینم محافظ چراغش زرد شده گفتم شاید محافظ خرابشده عوض کردم همونه یه بار بدون محافظ ظرفشویی رو روشن کردم تا آخر کار کرد و ظرفارو شست برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
royaeiii مدیر استارتر عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 1922 انقدر برق رو قطع میکنن تا وسایل مردم بسوزه ممکنه از نوسان باشه؟؟ برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
aniish عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2930 ممکنه از نوسان باشه؟؟ من سر در نمیارم عزیزم ولی این روزا وسایل برقی همه آسیب دیده ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️ ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️ زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜
royaeiii مدیر استارتر عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 1922 من سر در نمیارم عزیزم ولی این روزا وسایل برقی همه آسیب دیده اره امیدوارم مشکل از محافظ یا نوسان برق باشه و ماشین ظرفشوییم مشکلی نداشته باشه با اینهمه هزینه ی زندگی سخته واقعا🥹 برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
aniish عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2930 اره امیدوارم مشکل از محافظ یا نوسان برق باشه و ماشین ظرفشوییم مشکلی نداشته باشه با اینهمه هزینه ی زن ... ایشالله عزیزم ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️ ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️ زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜