2821
2789
عنوان

مرجوع دیجی کالا

76 بازدید | 12 پست

کنسول فلز چوب سفارش داده بودم مرجوع کردم فردا میان میبرن چطوری پولمو برمیگردونن باید کیف پول تو دیجی کالا درست کنم یا موقع بردن اون وسیله شماره کارت میگیرن؟

ی سوال دیگه اینکه پلاستیک حباب دار دور کنسول پیچیده بودن دورش بکشم یا نمی‌خواد همینطوری میان میبرن ؟

باید بری شماره ی شبا و کارتت رو تو قسمت ازلاعات کاربریت بذاری اگر نذاشتی تا همیشه بیاد ب کارتت وگرنه ...

از کیف پول دیجی کالا چطوری آنوقت پولمو بردارم ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از کیف پول دیجی کالا چطوری آنوقت پولمو بردارم ؟

گمونم اونم باید درخواست بدی امااا شما همین الان برو شماره کارت و شبای خودتو بزن میتونی بزنی یا نه؟اگر نمیتونی تا ببینم که بعدش میتونی از کیف پول برش داری یا نه باید خرجش کنی تو دیجی

گمونم اونم باید درخواست بدی امااا شما همین الان برو شماره کارت و شبای خودتو بزن میتونی بزنی یا نه؟اگ ...

اگر نخوام تو دیجی خرج نکنم چکار کنم یعنی پولشو می‌خوام 

الان برو تو اطلاعات حسابت شماره کارت بانکیتو بذار میزنن ب کارتت من همیشه میزنن ب کارتم

اگر اطلاعات کارتمو مزارم میزیزن تو کیف پول دیجی کالا اونوقت باید فقط از دیجی خرید کنم؟

اگر اطلاعات کارتمو مزارم میزیزن تو کیف پول دیجی کالا اونوقت باید فقط از دیجی خرید کنم؟

نه عزیزم رفتم دیدم 

میتونی بعدا بزنیش به کارتت و مجبور نیستی تو سایت خرید کنی و برگشت پول به کارتت رو میزنی

نه عزیزم رفتم دیدم میتونی بعدا بزنیش به کارتت و مجبور نیستی تو سایت خرید کنی و برگشت پول به کارتت رو ...

فقط شماره زدم فعال شد شماره کارت نخواست نمی‌خواد ؟

فقط شماره زدم فعال شد شماره کارت نخواست نمی‌خواد ؟

ببین برو تو سمت چپ دیجی کالات خبر نوشته دیجی کالای منبعد سمت چپ بالا ی علامت مداد هست سمت راستم که اسمت و شماره تلفنت 

اون سمت چپو بزن مداد رو 

ی صفحه میاره که اسم تلفن و کد ملی و بعد هم نوشته روش برگردوندن پولتون اونجا بزن روش شماره کارت یا شباتو بذار 

الانم نزنی طوری نمیشه خودش میاد به کیف دیجی پی و بعد میری اینکاری ک گفتمو میکنی پول میاد ب کارتت

ببین برو تو سمت چپ دیجی کالات خبر نوشته دیجی کالای منبعد سمت چپ بالا ی علامت مداد هست سمت راستم که ا ...

کیف پولم فعال شد میتونم پول اومد بریزم تو کارت خودم ؟

شماره کارت ازم نخواست اصلا 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز