2777
2789

یه دختر دوسال و هشت ماهه دارم 

قبلا کلی باهم بازی میکردیم الان یه ماهی هست فقط نق 

هر بازی میارم محل نمیده 

میگه نه 

فقط میگه بریم پایین بریم پارک بریم پیش فلان بچه 

و نق نق نق و حسابی کلافه و روانی شدم

میگم یکی بیارم شاید بدرد هم خوردن نمیدونم درسته یا نه 

نمیدونم از تنهاییشه 

از چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم همین بود. هر روز عذاب داشتم که می خواست بره تو کوچه.   الان یه بچه دیگه آوردم گرچه همه اش با هم دعوا دارن ولی انگار با همین دعواها هم سرگرم هستن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

قطعا وضعیت بدتر میشه قطعاااا ! دختر من سه سال و نیمشه الان دختر دومم ۸ ماهه اوایل خیلی خیلی اذیت شدم کوچیکه گریه میکرد بزرگه بهانه میگرفت آب میخواست غذا مبخواست ، نمیتونستم دو دقیقه با کوچیکه حرف بزنم حسودیشو میکرد ، شوهرمم از من بدتر برا اینکه دختربزرگم ناراجت نشه حیوونی کوچیکه رو نگاهم نمیکرد ، البته الان خیلی بهتر شده ها ولی خب چند ماه اول واقعا سخته 

منکه تک فرزندی دوس نداشتم از اول

ولی خب بچه داری کلا سخته چه یکی چ ۱۰تا

بچه های من باهم بازی میکنن و سرگرمن اما دعوا هم میکنن

درکل راضی ام از تک فرزندی بهتره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜