2777
2789
عنوان

وای یه خبر خیانت وحشتناک شنیدم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه اسی ببخشید ..بچها پیج اینستام بستس یعنی کسی نمیتونه ببینه تا درخواستشو قبول نکنم حالا یکی تو روبیکا بهم پیام داده مزاح میشه و اینکه پست های اینستامم میبینه ازم پرسید عکس پیرمرده کیه شمارشو نمیفته تو روبیکا نمیدونم چطوریه هم اینستا رو میبینه هم بدون اینکه شمارمو داشته باشه تو روبیکا بهم پیام داد

بعد مگ دفن کسی اجازه اش دست مردمه ک اجازه نمیدن؟ 😂😂 خب مثلن بمونه مردم میخوان مرده رو چیکار کنن

نبش قبرکنن اینقد سخته باورش؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خب نبش قبر کنن که چی بشه نبش قبر ک جرمه اولا

خب دیگه دلیلش همینه کسایی که براشون مهم نیس یا یه عده باشن نبش قبرمیکنن مرده رو بندازن همونجا مسخرس بنظرتون؟؟؟ حالا هرچقدم که جرم باشه طرف وقتی بخواد انتقام بگیره میگیره به عواقبشم فکرنمیکنه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بیچاره همسرش...چه حس بدی داشته اون لحظه....بنده خدا دختراش.....الان بجای تسلیت شنیدن....فقط باید خودشون قایم کنن.تا پچ پچ مردم نشنون....اسم مادر واسه بعضی ها سنگین انگار

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
بیچاره همسرش...چه حس بدی داشته اون لحظه....بنده خدا دختراش.....الان بجای تسلیت شنیدن....فقط باید خود ...

دقیقا باعث تاسفه