2777
2789

دو سال پیش بابام حالش بد شد چندین بار تو بهترین بیمارستان ها خوابوندمشون همه جا بدن را سی تی گرفتن، احتمال سرطان دادن، نمونه برداری کردن ، اما رد کردن 

گفتند یه عفونته و باید دوره درمان سپری کنه ، دوباره چند ماه بعد استخوان فقرات که قبلاً شکسته بود درد شدید گرفت بردیم سی تی هسته ای و ام آر آی گرفتن و سرطان را رد کردن

چند وقت بود سرفه می کردم دکترا گفتن حساسیته و بهش دارو و اسپری دادن، تا حالشون بد شد و یرقان گرفتن، حالا می گند که سرطان دارند و متاستاز کرده به ستون فقرات و کبد و ریه و غدد لنفاوی 

دارم می میرم از وقتی اینو شنیدم 

انگار دیگه دنیا به آخر رسیده برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقت بود سرفه می کردم دکترا گفتن حساسیته و بهش دارو و اسپری دادن، تا حالشون بد شد و یرقان گرفتن، ...

عزیزم امیدوار باش به رحمت خداوند علم الان پیشرفت کرده وسرطان هم راه ودرمان داره دیگه

شوهر منم خیلی سرفه میکنه راستش منم از همین مریضی میترسم اونم همش سرفه میکنه همیشه هم میگه پاهام درد ...

سریع یه سی تی ازشون بگیرید، بابا منو اگر چند ماه پیش دوباره سی تی گرفته بودند به این مرحله نمی رسید