2777
2789

موفق تره و موقعیت بالاتری داره ؟

اولی : دختری که ۲۳ سالشه دانشجوی مدیریت بازرگانی و هدفش مهاجرته ، درسخون اصلا نبود و درس نمیخوند ، آنلاین شاپ لباس و لوازم آرایش داره ، مهارت های خیلی زیادی بلده مثل سوارکاری ، نقاشی ، باله ، طراحی لباس ، میکاپ ، پیانو زبان و کلی چیزای دیگه 

خیلیم خوشگله پوست سفید موهای بور بلند و چشم های رنگی و قد بلند و خوش اندام شبیه ایرانیا نیست و خیلی به خودش میرسه ، همیشه بوی عطر میده و خوش استایله قدش ۱۷۳ وزنش ۶۰

خانواده ی با وضع مالی خیلی خوبی داره ، و همیشه همراهش بودن ، یذره لوسه و تک دختره ، یکمم مغروره و با کسی صمیمی نمیشه اما خیلی مهربون و خوش قلبه ولی در عین حال کم حرف و یکمم جدی و عصبی ، یذره هم شیطون با یه پسری تو رابطس که ۱۶ سال از خودش بزرگتره 

.

دومی : ۲۴ ساله ، گرافیک خونده و گرافیسته و تو کارش موفقه ، خیلی درسخون تو نقاشی و شنا و دف و زبان و پیلاتس حرفه اییه ، خوشگله و چشم ابرو مشکیه و موهای فر و بلندی داره ، اندام ساعت شنی و تو پر ، و به خودش میرسه و استایلش کلاسیکه و بیشتر از سنش نشون میده 

قدش ۱۶۳ وزنش ۶۶

نسبت به دختر اولی سطح مالی خانوادشون پایین تره ، نسبت به سنش خیلی باسیاسته ، و کم حرف و حواس جمع و با اعتماد بنفس و مهربون 

توی رابطه ای نیست

.

سومی : ۲۴ ساله ، گرافیک خونده و عکاسه و ناخنکار هم هست ، و درآمد خوبیم داره و مستقله ، توی نقاشی و عکاسی و کاشت ناخن و میکاپ و مژه و  توی کارهای زیبایی مهارت داره 

قیافه ی جذابی داره و چشم ابرو مشکیه موهای بلند مشکی زیبایی داره و خیلی خوش هیکله

لباس های ساده ولی شیک میپوشه 

قدش مثل دومیه ۱۶۳ وزنش ۵۲

نسبت به اولی و دومی وضع مالی خانوادشون پایین تره ، خیلی آروم و کم حرفه ، شوخ طبعه و بیخیال و خیلی درسخونِ مثل دومی 

__ 🦢🤍

این سه تا دختر در کل اصلا قابل مقایسه نیستن، ولی خب برای چی باید از بین اینا انتخاب بکنیم؟ هدف چیه؟ اگه برای ازدواج میگین خب اولی که چون توی رابطست چیزی نمیشه گفت از بین اون دوتا هم معمولا هر پسری اونیو انتخاب میکنه که رفتار هاش خوب باشه، صاف و صادق باشه دنبال پول و منفعت طلبی اون دختر نباشه، دیگه خوشگلی و نمیدونم خانواده پولدار بیشتر پسرها اگه ملاکشون ازدواج باشه اهمیت نمیدن

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

این سه تا دختر در کل اصلا قابل مقایسه نیستن، ولی خب برای چی باید از بین اینا انتخاب بکنیم؟ هدف چیه؟ ...

نه همینجوری 

ازدواج نه کلا کدومشون بهترن الیته که هم سطح هستن

از نظر اخلاقی دومی و سومی بهترن

__ 🦢🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همینجوری ازدواج نه کلا کدومشون بهترن الیته که هم سطح هستناز نظر اخلاقی دومی و سومی بهترن

ما در جایگاهی نیستیم که بگیم کدوم بهترن یا نیستن، با هر کدومشون باید معاشرت کرد تا فهمید کدومشون بهتر هستن، صرفا پول یا پول نداشتنشون و یا استعدادی که بلدن دلیل بر بهتر بودن نیست، هر انسانی توی یک کاری میتونه خوب باشه با نهایت احترام سوالتون در کل منطقی نیست

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁