2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

177 بازدید | 9 پست

بچها من شوهرم ی رفیق داره که نزدیک پونزده ساله باهم رفقین من که  با شوهرم ازدواج کردم اون زنگ کرفته بود زندگی خوبی داشت  زنشم دختر خوبیه ولی خب یه سری اخلاقای خاص داره اما به نظرم این اخلاقا جوری  نیس که باهم طلاق بگیرن 

خلاصه ما خیلی باهم رفت امد داریم چند وقته  دیدیم اینا خیلی دعوا میکنن شوهر میزاشت ی هفته قهر کرد رفت 

دیگه هیلی دعواشون جدی شد برگشت   همش میگه میخوام از زنم طلاق بگیرم من فلانم من بهمانم 

من با زنش دیروز باهم جایی بودیم تموم زندکیش برام تعریف کرد  زنش خدایی خیلی هوای شوهرشو تو این چند سال داشت از مالی همجوره 

ولی این پسره  دوست شوهرم همش میگه زن من فلانه عصبیه  مشکل داره  صد درصد اون مقصزه 

خلاصه امروز شوارم اعتراف کرد که انگار این پسره با ی دختره دیگه داره چت نیکنع  و حرف نیزنه دختره ی بچه داره انقد ناراحت شذم   

به نظرتون مرده عوضی نیس ب نظرتون مرده بی ناموس نیس 

ب نظرتون دختره مقصره کار دوست شوهرم انقد بد نیست 

۴ ساعت با شوهرم دعوا کردیم میگه  ن اون وقت حرف میزنن کفتم باشه منم این سذی با تو مشکل خوردم میرم با ی دختر دیگع حرف میزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم خیلی چشم پاکه

ولی از وقتی خواهر دوستش آورده شاگردش شده

کلی با من سرد شده

نه که بگم بهش چشم داره

ولی دختره هم با چشم خواهرش میبینه چون ریخت خوبی نداره ولی مودب

ولی دقت کردم حرفهاش تو مغازه میزنه 

میاد خونه حوصله تعریف با من نداره 

چرا عقلت کمه ؟

مقصر دوست شوهرته داره خودشو روی زنش و زن دیگه تخلیه میکنه از زنها سواستفاده میکنه 

شوهرتو ازش جدا کنه دوستا شبیه هم میشن 

رفیق بازی مردا تهش بدبختیه 

کسافط کاری مردا باهم پشت هم هستن 

مردا موذین دختر جان بسیار موذی و خودخواه منفعت طلب 

من شوهرم خیلی چشم پاکهولی از وقتی خواهر دوستش آورده شاگردش شدهکلی با من سرد شدهنه که بگم بهش چشم دار ...

امان از این مردای متاهل ک متعهد نیستن

بزرگ شدیم وآرزوهایمان در کودکی جا مانده💔☘️

عزیزم خب قطعا مشکله و اشتباهه، حتی اگه خانومش پشتشم تو شرایط بد واینستاده بوده باشه هم حرف زدن با جنس مخالف در نهایت و واقعی ترین حالت ممکن به نظر من خیانته، و مرده کاره خوبی نمیکنه ( البته این هم دلیلی برای طلاق نیست و حتما باید این موضوع رو حل کنن).

همسرتون رو زیاد تو این مورد دخالت ندید به نظر من و بهش توضیح بدید، که این مورد اذیتتون میکنه و خودشو جای شما بزاره و سعی کنه دوستشم برگردونه به مسیری که زندگیش از هم نپاشه.

ولی خودتون رو اذیت نکنید و به خاطر یه غریبه خودتون رو و زندگی دو نفرتون رو تو فشار نزارید به نظر من.

به نظرم بوی خطر میاد

نه ۵ ساله شاگردمون هست

شوهرم چندتا خواستگار هم براش پیدا کرده

دختره اهل کرم ریختن هست

ولی شوهرم خیلی اینجور دخترها سر راهش قرار گرفتن

پا نمیده

ولی همون تعریف کردنش باعث شده تو خونه کمتر حرف بزنه