2777
2789
عنوان

مصرف قهوه در بارداری

109 بازدید | 14 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه 😍

میخوام از تجربیاتتون مطلع بشم 🤔

من12 هفته باردارم و از سه سال اخیر به قهوه عادت کردم روزی 2 فنجون میخوردم. ولی الان میگن نباید بخورم.  

میخواستم بدونم شما در بارداری مصرف کردین؟ 

مضر هست؟ 

یا اطرافیانتون مصرف کردن نتیجش چی شده؟ 

به جنین اسیب میزنه؟ 

از تجربیاتتون بگین؟ 🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

200 میلی گرم در روز قابل قبوله

فقط یادتون باشه شکلات و نوشابه هم کافیین داره با اون باید حساب کنی

من به چت جی پی تی گفتم برام محاسبه کنه مصرف خودمو که روزی 3 تا چای کمرنگ و یک شات اسپرسو 100 درصد عربیکا (کافیین کمتری داره) زیر 200 می شد.البته که تصمیم دارم قهوه رو به هفته ای سه بار برسونم. 

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من تجربه بارداری رو ندارم ولی. خوندم نباید کافئین و قهوه استفاده کنی.سلامت فرزندت خیلی مهمتره.برای من هم دعا کن باردار بشم و نی نی سالم بدنیا بیارم.

انشالله خودت و نی نی  سلامت باشی

من الان ۷ ماهمه، قبل بارداری گاهی تفریحی میخوردم ولی از روزیکه فهمیدم باردارم لب نزدم، بنظرم وقتی روی آدم عادی انقدر تاثیرات داره و ضربان قلب رو بالا میبره قطعا برای جنین خوب نیست

عزیزم من تجربه بارداری رو ندارم ولی. خوندم نباید کافئین و قهوه استفاده کنی.سلامت فرزندت خیلی مهمتره. ...

سلام گلم🎀 

من چندین ساله استفاده میکنم و عادت دارم بهش اگه نخورم سردرد وحشناکی میگیرم قرصم نمیتونم بخورم چون حاملم نمیدونم چیکار کنم😢

سلام گلم🎀 من چندین ساله استفاده میکنم و عادت دارم بهش اگه نخورم سردرد وحشناکی میگیرم قرصم نمیتونم ب ...

چند وقت رو تحمل کن انشالله زایمان که کردی  هر چی دلت خواست بخور.

برای منم دعا کن عزیزم