2777
2789
عنوان

کسی اینجا باشگاه میره 🌝✨

273 بازدید | 24 پست

چه رشته ایی میرین؟ 

باشگاه توی حس و حال و بهتر شدن روتین زندگیتون تاثیر گذاشته؟

من خودم کیک بوکسینگ می‌خوام شروع کنم و خیلی بهش علاقه دارم 

کسی اینجا هست رفته باشه این رشته رو؟

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

من بدنسازی میرم خیلی روی روحیه ام تاثیر داشته انگار تراپیه برام

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعلا میرم دور دریاچه ورزش 

قبلا باشگاه زیاد می رفتم 

الان میترسم سرماخوردگی یا از این مریضی جدیدا که شبیه سرماخوردگی هست بگیرم چون فضاهاشون بسته اس،دیگه میرم دور دریاچه ورزش 

من بدنسازی میرم خیلی روی روحیه ام تاثیر داشته انگار تراپیه برام

با دستگاه یا نه؟

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

فعلا میرم دور دریاچه ورزش قبلا باشگاه زیاد می رفتم الان میترسم سرماخوردگی یا از این مریضی جدیدا که ش ...

چه خوب 

کدوم شهری مگه؟

باشگاه میرم ،میتونم بگم تو هر دوره ای از عمرم ورزش میکردم ،خیلی تنوع داشتم تو ورزش 

ولی سمت هیچ کدوم از رشته های رزمی نرفتم 

روحیه م نکشید 

ولی در کل هر رشته ای میری ،تحقیق کن که با علاقه و مداوم بری ،نه دو سه ماه 

روزی دو بار میرم 😂جونم بپرس

جونت سلامت 

قشنگم چند وقته بوکس کار می‌کنی؟ 

پیشنهادت برای منی که تازه کارم چیه؟ 

جونت سلامت قشنگم چند وقته بوکس کار می‌کنی؟ پیشنهادت برای منی که تازه کارم چیه؟

ن عشقم بوکس کار نمیکنم

چن ساله فیتنس وزومبا کار میکنم

الان منشی باشگاهم هستم

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯