2777
2789
عنوان

حالم از مادر شوهرم بهم میخوره

1270 بازدید | 71 پست

قبل اینکه بیاییم سر خونمون کم داشتیم پول و اینا این اومد به ما کمک کرد و سر کمکی که کرد هزار تا حرف و تیکه هم به من انداخت انگار من باید برا پسرش همه جیو فراهم میکردم  و بدون مشورت با کسی برا خودش گفت عروسی نگیرید برید سر خونتون خانواده من اصرار کردن که بدون عروسی ما نمیزاریم البته اولش نمیخواستم بگیرم ولی یسری رفتارا ازشون دیدیم که گفتم جنبه ندارن و به اینا خوبی نیودم عروسیمو باید بگیرم خیلی رفتارایه بدی ازشون دیده بوذم همش زیر سر مادر شوهرم بود و اینکه ما با قرض و قول خلاصه عروسیمونو گرفتیم و مادر شوهرم اخر نتونست مارو همینطوری بدون عروسی ببره وحرف حرف خودش باشه و هنوز که هنوزه رو دلش مونده و به من تیکه میندازه وهر بار با حرفاش اعصابمو خورد میکنه چند وقت پیش برگشته میگه الان کسی عروسی نمیگیره کسی که فهم داشته باشه بچه هارو همینطوری بدون عروسی میفرسته با این حرفش من اون شب به زور خوابیدم حالا عقد بودم خودش تعریف کرده بود برا دختذم نمیخواستن عروسی بگیرن من زنگ زدم پدر شوهرش عل کردم بل کردم گذاشتم بگیرن😐با چنین ادمی چطوری باید برخورد کنم  خسته شدم از حرفاش بارها هم حرفاشو به شوهرم گفتم مادر شوهرایه شمام اینطورین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر همینه نباید برا خودت بزرگش کنی یا کلا باید حرفاشو نادیده بگیری یا با سیاست و زرنگی جوابشو بدی که برات بد نشه.رابطه هم کم کن نه خودت زیاد برو و اطلاعات بده که چیکار میکنین و چی خریدین و کجا میرین نه شوهرت.

به نظرم باهاش قطع ارتباط کن مادرشوهر منم همین طور بود همش بهم تیکه مینداخت هروقتم ب شوهرم میگفتم میگف ول کن تو زیادی حساسی رابطه بینمون خراب میشد الان ی ماهه ک باهاش قطع ارتباط کردم ن میرم ن میام ن زنگ هیچی اگ ببینم حال احوال میکنم فقط زندگیم خیلی خوب شده دیگم نمیشینم فصه بخورم ب تیکه هاش زار بزنم

اره حالا رو قضیه عروسی نه ولی دخالت دارن مثلا میخواستم برم سر کار هزار قمپوز درمیکرد که زن نباید کار کنه و بچش عقده ای میشه و فلان .بعد دخترش رفت سر کار همه جا افتخار میکرد بهش .منم بعدش رفتم سر کار نه تبریکی نه چیزی 

انقدر از این یک بوم و دو هوایی ها هست .من که دیگه محل نمیزارم اما اعصابم خرابه و باعثش خودشونن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

به نظرم باهاش قطع ارتباط کن مادرشوهر منم همین طور بود همش بهم تیکه مینداخت هروقتم ب شوهرم میگفتم میگ ...

قطع ارتباط یعنی جی ؟خودت نری میشه اما وقتی زنگ میزنن سر ناهاری چیزی دعوت میکنن چیکار کنیم؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

قطع ارتباط یعنی جی ؟خودت نری میشه اما وقتی زنگ میزنن سر ناهاری چیزی دعوت میکنن چیکار کنیم؟

خب اگ دعوت کنن میرم ولی اون ک براش زنده مرده مامهم نیس ی زنگ نمیزنه قبلا هرروز خونش بودم دیدم کاراشتباهیه