2777
2789

من در حال شارژ از لپ تاپ استفاده میکنم و هندزفری هم بهش وصله، چون من همه فیلم ها با هندزفری میبینم بقیه خوابن نمیتونم بدون هندزفری ببینم 

لپ تاپ هم اکثرا به شارژه زود شارژش خالی میشه 

وقتی لپ تاپ تو شارژ هست چون ب برق وصله ، میترسم از هندزفری که به لپ تاپ وصله استفاده کنم چون لپ تاپ ب برق وصله....

ترس الکی دارم 🙁🙁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم از چی می‌ترسی🤨😂 میترسی برق بگیرتت؟

یعنی میزنم ولی سریع در میارم هندزفری رو ، میترسم تا آخر فیلم ازش استفاده کنم. میگم یوقتی وسط فیلم آخر فیلم چیزی یوقت برقم نگیره، دیوونه شدم ، اصلا نمیتونم کار کنم باهاش موقع شارژ اذیت میشم 

اره میترسم. میگم یوقت تو گوشم برقی چیزی نزنه، دیوونه ام منو یکی درست کنه 😭

وقتی لپ‌تاپ به شارژ وصله، جریان برق از شارژر وارد لپ‌تاپ میشه و به قطعات داخلی میرسه، اصلا کاری به هندزفری نداره. خروجی جک هندزفری فقط صدا رو منتقل می‌کنه، نه برق

لپ‌تاپ‌ها و شارژرها هم استاندارد ایمنی دارن

توی تاریخ بشری کسی تاحالا دچار برق‌گرفتگی نشده

خیالت راحت😂❤️

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.