2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن بیشتر بری سمت خدا من میفهمم حالتو بری سمت خدا ازوابستگیت به ادما کم میشه ارامشت بیشترمیشه صبر ...

خداروشکر مذهبی ام و چادری

تمام دلخوشیمه

یعنی اگر محرم نبود من دق میکردم

به نظرتون میتونم فراموش کنمم

اره عزیزم آدم معتاد میخوای چکار برو باشگاه با دوستات برو کافی‌شاپ‌ و...فقط تا وقتی فراموشش نکردی و شرایط عادی نداشتی ازدواج نکنی

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
اره عزیزم آدم معتاد میخوای چکار برو باشگاه با دوستات برو کافی‌شاپ‌ و...فقط تا وقتی فراموشش نکردی و ش ...

ممنونم🥲 فقط دلم به حالش میسوزه🥲 بااینکه بارها بهم گفت دوسم نداره و اشتباه انتخاب کرده

ممنونم🥲 فقط دلم به حالش میسوزه🥲 بااینکه بارها بهم گفت دوسم نداره و اشتباه انتخاب کرده

منم باشم دلم به حال آدم معتاد میسوزه زمان همه چیز رو حل می کنه خب دیگه خودش گفته دوست نداره فقط خودتو با کارای مثبت سرگرم کن

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑