2777
2789
یعنی همه اینا ریا کارن که میگن زاهدیم و می میخورن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منظورش به ریا کاری اطرافیانه که تو کار خودتو بکنی و فکر نکنی همه همونن که ظاهرشون نشون میده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شراب بخور که شیخ و حافظ و فتوا دهنده و مامور حد و مجازات کسانی که مشروب میخورن اگه با دفت نگاه کنی به کاراشون همشون ریاکاران . این لغت به لغت
بیمار خنده های توام..بیشتر بخند***خورشید آرزوی منی .. گرمتر بتــــاب!
می یعنی مشروب،شیخ یعنی عابد یا زاهد،حافظ یعنی کسی که نگبانه،مفتی یعنی فتوا دهنده،محتسب یعنی حسابگر یا حسابدار،خوب بهشون نگاه کنی با خوب نشون دادن خودشون دارن ریا میکنند در حالی که اینگونه نیستند.
دنیا دار مکافات است. وقتی پرنده ای زنده است...مورچه ها را میخورد وقتی می میرد...مورچه ها او را می خورند! زمانه و شرایط در هر موقعی میتواند تغییر کند... در زندگی هیچ کس را تحقیر یا آزار نکنید...شاید امروز قدرتمند باشید اما یادتان باشد زمان از شما قدرتمندتر است!!! یک درخت میلیون ها چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیون ها درخت کافیست. گورستان ها پر از افرادی است که روزگاری فکر میکردند چرخ دنیا بدون آنها نمی چرخد... پس خوب باشید و خوبی کنید. http://pakan.eslamshop.ir
تو برو می بخور که حافظ و سعدی و عالم و محتسب اگر خوب دقت کنی همه در حال نیرنگ و دورویی هستند

منظرم نگهبان بود
دنیا دار مکافات است. وقتی پرنده ای زنده است...مورچه ها را میخورد وقتی می میرد...مورچه ها او را می خورند! زمانه و شرایط در هر موقعی میتواند تغییر کند... در زندگی هیچ کس را تحقیر یا آزار نکنید...شاید امروز قدرتمند باشید اما یادتان باشد زمان از شما قدرتمندتر است!!! یک درخت میلیون ها چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیون ها درخت کافیست. گورستان ها پر از افرادی است که روزگاری فکر میکردند چرخ دنیا بدون آنها نمی چرخد... پس خوب باشید و خوبی کنید. http://pakan.eslamshop.ir