2777
2789

از فریزر دراوردم فکر کردم باید زیاد بمونه  حواسم نبود اندازش کوچیکه حدودا 250 گرمه

حالا بعد از 8 ساعت که تو دمای 35 تا 38 درجه اتاق مونده برداشتم رنگش یکم صورتی تیره تر شده ولی هیچ بویی نداره

چیکار کنم ؟ بندازم دور😕

خدایا 😢😢😢😢😢من نمیخوام گوشت بخورم ولی اهنم خییییییلی میفته و رژیم گیاهخواری برای منی که بیمارم خیلی هزینه بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بو خرابی😁 اگه بو بد بده خودت حس میکنی

ببین اخه من اشپزیرو تازه سه ماهه شروع کردم سه چهار بار گوشت گذاشتم حین پخت بوی خوبی میدادن بوی گوشت پخته شده ..  ولی این یه ساعته مونده هیچ بویی نمیده 

شیره انگور هر  ۸ ساعت یه قاشق بخور عین دارو روشم آب ..سریع کمخونیت برطرف میشه

یاام توشیر بریز

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

گوشت خراب بود بد میده

من چون کمبود اهن شدید دارم از بوی گوشت خام خوشم میاد ولی این هیچ بیرون‌مونده بود هیچ بویی نمیداد گذاشتم یه ساعته داره میجوشه هنوزم هیچ بویی نمیده