2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پست جدید گذاشته تن و بدنش کبود بود شوهر و پدرشوهرش خیلی کتکش زدن

وا؟ چقدر وحشی...

ولی نمیشه یهو آدم تغییر کنه بنظرم اینجوری بوده ولی الان دیگه نشون داده.

خدا برای هیچ زنی همچین اتفاقی نیافته

هرچی شده رو که نباید تو مجازی ب اشتراک گذاشت کل پیجش نصیحت دیگرانه اخرش تو کار خودشون موندن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اینا با یرنامه‌اینکار میکنن حتی بدنشونو چاق لاغر میکنن و صرفا میخان جلب توجه کنن

ن بابا بالاخره یه اشنایی فامیلی دوستی میاد پتشونو میریزه رو اب اگه اینجور باشه

گفت بابای خودش. روز اول هم داداششاینا تا کنیا زندگی میکردن چ عاشقانه همین ک اومدن ایران طلاق شد

ن باباش ک نیس از مادرش خیلی ساله جدا شده

سری اول برادرش دیروز پدرشوهرش امروزم هادی شوهرش

گفت پدرشوهرم گفته الان بابات کو تو از زیربته ب عمل اومدی

ن باباش ک نیس از مادرش خیلی ساله جدا شدهسری اول برادرش دیروز پدرشوهرش امروزم هادی شوهرشگفت پدرشوهرم ...

این ک دیشب استوری گذاشته بود گوشیم اونجا جا مونده ندادن. با مامور رفته بود درو باز نکرده بودن. فکر کنم همون موقع ک کتکتش زدن گوشیش برداشتن چی بگم ولا تا خارج کشور بود زندگیش عالی بود.