2777
2789

من و شوهرم یک سال زندگی مشترک داشتیم،  بعد سر بحث های خانوادگی( اونقدر جدی نبود) اما چون دائم با هم بحث داشتیم دوتامون هم خیلی خسته شده بودیم،، 

یه روز دعوامون بود،  من رو رسوند خونه بابام،  منم بعد چن ساعت پیامش دادم بهش گفتم دیگه برای همیشه تموم شد و دیگه نمیخوام زندگی کنیم ( من این حرف رو از روی عصبانیت زدم و اون لحظه تصمیم این بود)  و گوشیم رو هم خاموش کردم، 

شوهر من فرداش با خانوادم دعواش شد که چرا من این حرفا رو زدم،  و حتی نیومد از خودم بپرسه، 

و بعد لباس هام رو گزاشت پشت در و رفت

منم خیلی منتظرش بودم کع بیاد از دلم در بیاره،  اما نیومد،  ماه ها طول کشید،  منم مجبور شدم درخواست مهریه و طلاق دادم

یکسال طول کشید پاش رو خونه ما نزاشت،  فقط وقتی گوشیم رو روشن کردم چن باری بهم پیام داد و گفت برگرد،  منم گفتم پاشو بیا خونمون صحبت کنیم،  گفت غرورم خورد میشه اگه بیام خانوادت میخوان برام شرط و شروط بزارن

اینجوری شد که رفت و پیداش نشد،  بعد یکسال وقتی دید بحث دادگاه خیلی جدی شده و دیگه واقعا باید جدا شیم،  اومد با خانوادم حرف زد که اونا هم بهش گفتن فقط برو

خیلی اصرار کرد،  خانوادم گفتن اگه میخوایش مهریه اش رو در حد توانت بده تا برگرده باهات زندگی کنه (چون اگه برمیگشتم مهریه ام رو برای همیشه از دست میدادم) 

اونم قبول نکرد و رفت😔    حالا شما قضاوت کنین،  کاری به مقصر ندارم،  فقط بگین اون دوسم داشته؟ 

خیلی ادعای دوست داشتن میکنه ،،  همچین مردی دوسم داره آیا؟ 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما شرایط رو براش سخت کردین ی مقدار‌ خب بخواد مهریه بده طلاق میدع میره ی زن جدید میگیره. یعنی چی مهریه مو از دست میدادم؟ حالا برو ببین مهریه ت شوهر میشه برات😕

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

بستگی داره تو زندگی چطور بوده نباید تو عصبانیت تصمیم‌آنی میگرفتی خیلیام‌اینطوریم گلم‌حتی خودمم تو عصبانیت یچیزایی میگم عجیب

ولی باید سعی میکردی زندگیتو درس کنی‌‌کم کاری از شوهرتم‌بوده دوتاتون ب نوعی مقصرین

اگ‌دوست داشت نگهت میداشت البته اونم‌شاید عصبی بوده باید بگی تو زندگی چطور بوده ک‌بفهمیم‌این‌سوالو

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

مردها غرور دارند‌.شوهرمنم همینه ..اولش گفتی بحثتون سر چیز خیلی جدی نبوده ..شما چرا همچی پیامی دادی بهش ،بعدم گوشیت و خاموش کردی،که مثلا گفتی میاد التماست میکنه ..برو آشتی کن خودت

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

به نظرم شما هم با این قهر کردنتون نشون دادید دوسش نداشتین....

یه کم منصفانه قضیه رو ببینید و از نقش قربانی بیاید بیرون

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

ن دوست نداشته شوهر من بابام خوردش کرد دستش روش بلند شد هرچی از دهنش در اومدن بهش گفتن ولی بازم گف تا ...

قدرش رو بدون👏🏻

شوهرم با اینکه اینقدر عاشقش بودم، و خودشم ادعای عاشقی میکرد،  سر یه بحث منو ول کرد و رفت

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

بخاطر همین میگن موقع عصبانیت تصمیم نگیرین و حرف نزنین.. دیگه کاری از دستت برنمیاد.. نمیتونی کوتاه هم بیای.. حتما دوستت داره که نمی‌خواسته طلاق بگیره.. ولی خب شاید از طرفی نگران چیزای دیگه هم هست.. میخوای باهاش ی بار حرف بزن

کسی لایکم نکنه

ولی طلاق نگیر زندگیت درست کن از من بشنو تو این اوضاع مطلقه بودن بده گلم برگرد با شوهرت والا حرف درستی نی الان مهریه بده پس چ فرقی دارع با طلاق

طلاق نگیری ک پشیمونیه الان دخترا جوونم موندن خونه خانوادشون توواین‌اوضاع اقتصادی 

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

اینکه خانوادت گفتن مهریشو بده به نظرم غیر منطقی بوده. چرا اگه برمیگشتی مهریتو از دست داده بودی؟

چون تمام اموالش رو زده بود به نام خانوادش،  و وکیل من با هزار تا مدرک ثابت کرد که اموال مال خودشه 

حالا اگه برگردم، اگه بعد یکسال مشکل پیش بیاد دیگه من مهریه ای ندارم