2777
2789
عنوان

جای من بودید ناراحت می شدید

430 بازدید | 42 پست

بچه ام زود دنیا اومد سی و  یک هفته بودش 

۵۰ روز موند بیمارستان 

۱۰ روزشو رفتم بیشش موندم 

بعد ۱۰ روز اووردیم خونه ی بابام 

الان یک ماه خونه ی بابام 

خواهرمو مامانم نگه می دارن می گن تو نمی تونی  بچه ریز کوچیک  

ولی من ۱۰ روز بیمارستان با اینکه خییلی کوچیکتر بود رفتم نگه اش داشتم 

خب درسته بچه داری اونم نارس نیاز به کمک هست نه اینکه کلا بچه رو از دستت بگیرن بهت ندن 

از طرفی این و اون بهت توهین کنن تو مادر خوبی نیس

مثل خاله و شوهرم و‌‌‌...

این هم می دونم چون مامان بزرگم زنگ زد  به مامانم گفت بچه رو خودت نگه دار  تا کمی بزرگ شه بعد بده دخترت ! مامانم بخاطره مامان بزرگم بچه رو ...

مگرنه منو دوست ندارن 

علاوه بر اینکه می گن مامان خوبی نیستی به کنار تاالان مامانم خواهرم بابام هی بهم می گن گیج ! 

اینا به کنار انقد اونجا کار می کنم از بدن درد و پا درد می میرم 

شما جای من بودید ناراحت می شدید ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم بعد زایمان ادم حساس میشهولی به عنت بگیر بابا ول کن بابا این داستانا روکلا طوری زندگی کن انگار ...

دقیقا تلاش می کنم حرف بهم بر نخور ولی باز تکرار میشه کاراشون  من از دلم در میارم باز ادامه میدم 

خب کار نکن استراحت کن بزار اونا نگه دارن برات استفاده کن از شرایط الان نمیدونی بعد میفهمی من چی گفت ...

می دونم سخت بچه داری   ولی بهم توهین نکنن بچه رو ول کردی و گیجی !

نمی دن بچه رو خواهر

یعنی چی نمیدن بچته جمع کن برو خونت مگه بچه اوناس 

من خودم بچم دنیا نیومده 

ولی مادرم گفت تو بلد نیستی بچه بغل کنی ال و بل میشه 

گفت مادر لابد انقدر تو خودم دیدم که حامله شدم بچه خودمه هم میگیرمش بغل هم حموم میبرمش

شمام دوست داشتی بغل کن ولی نگو من بلد نیستم 

چند سالته؟تو هم بگو چرا این دختر گیج رو شوهر دادین که زود بچه دار بشه و اینقدر کم سن و سال و بی تجرب ...

سی سالمه باور کن من می تونم نگه دارم بیمارستان ده روز موندم خخییلی سخت بود  اونایی که بچه اشون زود دنیا اومد بیمارستان موندن حرفمو می فهمن