2777
2789

همین اقا سه ماه دنبالم بود اول اون دوسم داشت(: 

خلاصه 8روزه جدا شدیم 

قبلا بهش میگفتم دخترای پیجتو انفالو کن نمیکرد(: 

دیشب رفتم سر زدم دیدم همه رو انفالو کرده جز من و ی دختر دیگه(: 

یعنی بخاطر اون اینکارو کرده؟ 

پس چرا منو انفالو نکرده؟ 

تو تلگرام تا 1شب انلاینه 

در صورتی ک پنج صبح میره سرکار(: 

همیشه با من11خداحافظی میکرد میکپید

اما الان برای اون بیداره؟!؟؟ 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

روز جداییمونم خوشحال بود(: 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشخصه دیگه هرزه بوده

من از ی کثافط ی ادم جنتلمن ساختم ک حتی ننشم نمیشناختش!!! خدا بزنه به کمرش 

چقدر ازش جزییات میدونی

اره چون10ماه باهم بودیم