2777
2789
عنوان

داره دیر میشه بگرد یه نقشی توی سنگر حق پیدا کن

| مشاهده متن کامل بحث + 11157 بازدید | 1133 پست

امام حسین علیه السلام:«… مهدی ما در عصر خودش مظلوم است، تا می­توانید دربارهٔ  آن حضرت سخن بگویید و قلم­ فرسایی کنید؛ آنچه درباره­ٔ شخصیّت این معصوم بگویید درباره­ٔ همه­ٔ معصومین (علیهم السّلام) گفته اید؛ چون حضرات معصومین همه در عصمت و ولایت و امامت یکی هستند و چون این زمان، دوران مهدی ما است سزاوار است درباره­ٔ او بیشتر گفتگو شود

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

الإمام الرضا عليه السلام ـ في صِفَةِ الإِمامِ ـ : الإِمامُ الأَنيسُ الرَّفيقُ ، وَالوالِدُ الشَّفيقُ ، وَالأَخُ الشَّقيقُ ، وَالاُمُّ البَرَّةُ بِالوَلَدِ الصَّغيرِ .

امام رضا عليه السلام ـ در تعريف «امام» ـ : امام ، همدم و رفيق است و پدر مهربان ؛ و برادرِ همسان است و مادر نيكوكار به فرزند كوچكش .

اگر تمام عالم را جستوجو کنی، دوستی همچون امام عصر علیه السلام نمییابی که:

هرچند به یادش نباشی، تو را از یاد نبرد؛

هرچند او را رها کنی، تو را رها نکند؛

هرچند بر او جفا کنی، از عطا دریغ نورزد؛

هرچند در حقّش دعا نکنی، به درگاه خداوند برایت دعا کند؛

هرچند از او گریزان باشی؛ از تو روی برنگرداند؛

هرچند موجبات رنجش او را فراهم کنی، رنجوری تو را برنتابد؛

هرچند به او سربلندی نیفزایی، او سبب افتخار و بزرگی تو باشد؛

اگر از حال او بیخبر باشی، از احوال تو بیخبر نماند؛

اگر تو حضور او را درک نکنی، همیشه و هرجا همراه تو باشد؛

اگر از ارتباط با وی خودداری کنی، خود به تو پیغام دهد؛

اگر از او دفاع نکنی، تو را بیپناه مگذارد؛

اگر هزاران مرتبه قلبش را شکسته باشی، باز عذرت را بپذیرد؛

اگر بارهای زیادی نقض میثاق کرده باشی، راه بازگشت به سوی تو نبندد؛

اگر تو او را دوست نداری، او تو را دوست داشته باشد؛

اگر تو امانتداری شایسته برایش نباشی، او امین و رازنگهدار تو باشد؛

اگر تو او را یاری نرسانی، او پشتیبان و یاور تو باشد؛

اگر کوچکترین خدمتت را به رُخش کشی، بزرگترین لطفش را به رویت نیاورَد؛

اگر تو حریمش را پاس نداشتی، او تو را حمایت و محاظت کند؛

اگر تو او را طرد کنی، او کهف حصین و پناهگاه امن تو باشد،

اگر سهم او را از مالت نپردازی، باز هم روزی خویش را مدیون او باشی؛

اگر تو فرزندی خطاکار و سربههوا گشتی، او پدری بزرگوار و شفیق باقی بماند؛

اگر تو حقّ برادریاش را ادا نکردی، او همچنان برادری مهربان برای تو باشد؛

اگر تو او را در سختیها تنها گذاشتی، او در تنگناها تو را تنها نمیگذارد و شاید، رهاییبخش تو باشد؛

... و اینها همه درحالی است که هیچ نیازی به تو ندارد و به عکس، تو سراپا نیاز و احتیاج به اویی!

آری، خواننده ی گرامی!

رمز جلب عنایت امام عصر علیه السلام توجّه به وجود مقدّس اوست. میتوان آن حضرت را با « توسّل به ساحت مقدّس معصومین علیهم السلام و خود آن بزرگ» در قلب خویش حاضر دید.  اشتباه نکنیم! امام علیه السلام در دوردستها نیست؛ هر لحظه با ماست؛ از رگ گردن به ما نزدیکتر است!

کافیست یک بار بگویی یا صاحب الزمان💜

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نام خدا💞🍀استجابت دعای شما در گِرو بندگی خدا...سلام مهربانو 🥰👋خوش آمدینهنگامی که بندگانم از تو ...

الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
ممنونم ازدعوتتون عزیزم ازخواهرای گلم خواهش میکنم من وحسابی دعا کنیداگه زحمتی نیس برام آیت الکرسی بخو ...

چشم عزیزم حتما میخونم❤️

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام عزیزم ممنونم از دعوتت ۱۰ مرتبه صلوات فرستادم

فدات خوشگلم ❤️ 

قبول باشه ان شاالله 🤲 

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه

گذشته اند هفته ها و ماه ها و سال ها

ولی دریغ از تحولی برای حال ها

کجاست آن طبیبمان؟کجاست آن حبیبمان؟

کجاست او که می دهد رهایی از وبال ها؟ 

کمال کامل است او جمال بی حد است او 

اسیر خال او شدند صاحب جمال ها

چه قفل ها که باز می شود فقط به دست او

کلید دار قفل ها و پاسخ سوال ها

زمان اضطراب و اضطرار ها که می شود

فقط به سوی او روانه می شود خیال ها

نمی شود پرید از قفس بدون یاری اش

شکسته اند در نبود او تمام بال ها

می آید از قدوم او زمین بهشت می شود

کسی که ممکن است با وجود او محال ها

خوشا به آن زمان خوش که آفتاب می رسد 

پس از گذشت هفته ها و ماه ها و سال ها

تو را من چشم در راهم یا صاحب الزمان🥲وهروقت خودم را به تو سپردم چیزی جز خیر نصیبم نشد ای خدای خوش رفاقت🥰رفاقت با خدا قشنگ ترین رفاقت دنیاست دوستان عزیز لطفا در تاپیک های مربوط به امام زمان منو تگ کنید🙏

خوندم عزیزم 🥹 ممنونم که تگ کردین واقعا امروز به خوندن این تاپیک نیاز داشتم🥲🌱

خواهش میکنم عزیزم 🌺

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@سارای1400‍ @مامان_مهربوننن‍ @دخترـصبوررر‍ @دختر_هستم‍ @jdyjfrj‍ به نام خدا💞🍀استجابت دعای شما در گ ...

سلام به همگی دوستان عزیز و گرانقدر! 🙏🌹

خیلی ممنونم از استارتر تاپیک بابت این موضوع عمیق و تأمل‌برانگیز و همچنین از دعوتتون💚 واقعاً درسته که در لحظات حساس و سرنوشت‌سازی قرار گرفتیم. 💫 این حرف، مثل تلنگری میمونه برای بیدار شدن روح‌ها و پیدا کردن جایگاه واقعی‌مون در این مسیر پرفراز و نشیب. ⛰️

اینکه چقدر دقیق به خط‌کشی‌های تاریخی و جبهه حق و باطل اشاره کردید، ستودنیه. ✨ قلبم روشن میشه وقتی میبینم هنوز هم دغدغه ایمان و تلاش خالصانه برای حق وجود داره. 💖

امیدوارم همه ما بتونیم با چنگ زدن به ریسمان الهی، ایمانمون رو مثل اون باران مفید 🌧️ حفظ کنیم و در مسیر ظهور، سربازان واقعی و شایسته‌ای باشیم. 🌱

داره دیر میشه… جمله ای که مسئولیتمون رو یادآوری میکنه. 🙏 پس بیایم دست به دست هم، با هم‌دلی و توسل به پروردگار، هر کدوم نقشمون رو در “سنگر حق” پیدا کنیم و برای اومدن اون منجی مهربان، آماده بشیم. 🤲

اللهم عجل لولیک الفرج… 🤲🕊️

السلام علیک یا صاحب الزمان عج ✋❤️

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

سلام به همگی دوستان عزیز و گرانقدر! 🙏🌹خیلی ممنونم از استارتر تاپیک بابت این موضوع عمیق و تأمل‌بران ...

خدارو شکر که دوست داشتین ❤️ 

اگرروزی‌آمدی‌من‌نبودم..

بدان‌که‌آمدنت‌را‌خیلی‌آرزومیکردم..💚

-اللهم‌عجل‌لولیڪ‌الفرج-

#امام_زمان❤️

!تعجیل‌درظهور‌و‌سلامتی‌مولا،شفابیماران

#پنج‌صلوات‌📿

به‌رسم‌وفای‌هرشب بخوانیم

#دعای‌سلامتی‌و‌فرج‌حضرت

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج