2777
2789
عنوان

داره دیر میشه بگرد یه نقشی توی سنگر حق پیدا کن

| مشاهده متن کامل بحث + 11029 بازدید | 1132 پست

سلام امام زمانم

💚جوابِ سلام، واجب است!

لذت شعر به آن است که والا باشد

هدف شعر ظهور گل زهـــــرا باشد

جان ناقابل ما نذر شما مهدی جان

علت هستی ما حضرت مـولا باشد

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

السّلامُ عَلَیْڪَ یا صاحِبَ الزَّمانِ

اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ،

اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا شَریڪَ الْقُرْآنِ ،

اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

این را برای دلم

چگونه تفسیــــر کنم...

تو هستی

اما من اینهمه

ندارمت...

━━━✥⃝@ayegerafy📿

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

♨️رمز استجابت دعا

🔸خدا میداند، کسی مدت‌ها قبل به محضر حضرت تشرف پیدا کرده بود، حضرت قریب به این مضمون فرموده بودند:

به دوستان ما بگو مرا فراموش نکنید. من شما را فراموش نمی‌کنم، فرج من نزدیک شده است دعا کنید بَداء حاصل نشود.

🔸هر موقع خواستيد دعا كنيد اول برای فرج امام زمان دعا کنید و بعد حاجتتان را از خدا بخواهید. اول دعا کردن به #امام_زمان سبب می‌شود که دعاهای بعدی هم مستجاب شود.

🖋آیت الله ناصری دولت آبادی رحمة الله

#اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج‌

■ انتظار یعنی چه؟

سلام یوسف زهرا سلام حضرت عشق

سلام صبح قشنگ بهار و فرصت عشق

سلام ای پسر هر چه نور و زیبایی

سلام آینه در آِینه شکوفایی

دلم برای نگاهت بهانه می‌گیرد

به هر که می‌رسد از تو نشانه می‌گیرد

بیا که آمدنت مژده بهاران است

ظهور دولت تو عید بیقراران است

بیا که با تو دل من قرار می‌گیرد

درخت صبر ز تو برگ و بار می‌گیرد

شکوفه می‌دهد این باغ اگر بیایی تو

چه می‌شود که از این زودتر بیایی تو

بیا که آینه‌ها را جلا دهی مولا

به هر چه قلب شکسته صفا دهی مولا

بیا که خسته شدیم از غم جدایی‌تان

تمام دار و ندارم شود فدایی‌تان

بیا که زندگی‌ام اشک و ندبه و آه است

همیشه ز زمزمه‌ام یا بقیه‌الله است

در التهاب غم بی کسی بگو چکنم ؟

بس است این همه دلواپسی بگو چکنم ؟

شنیده‌ام چو بیایی بهار می‌آید

به جان خسته عالم قرار می‌آید

شنیده‌ام چو بیایی برای یاری تو

حسین فاطمه با ذوالفقار می‌آید

شنیده‌ام چو بیایی به دولت توحید

به یمن آمدنت اعتبار می‌آید

شنیده‌ام چو بیایی شکوه ظلمت و ظلم

به چشم اهل یقین پست و خار می‌آید

شنیده‌ام چو بیایی مسیح هم با توست

به خاک بوسی تو جانثار می‌آید

دلم خوش است به این مژده‌های آمدنت

بیا بیا که بمیرم برای آمدنت

برای صبح ظهور تو انتظار خوش است

که انتظار برای وصال یار خوش است

اگر چه روز دلم در فراق تاریک است

رسیده است خبر که ظهور نزدیک است

رسید مژده ی دیدار تو به ما مولا

خدا به وعده ی خود می‌کند وفا مولا

به عهد عشق و محبت چه سخت پابندم

خدا گواه به‌غیر از تو دل نمی‌بندم

رقیه گفت به ما انتظار یعنی چه

تحمل غم و هجران یار یعنی چه

اسیر آن همه اندوه و درد شیدا بود

ولی کنار خرابه به یاد بابا بود

چه انتظار عجیبی کشید این کودک

هزار زخم زبان می‌شنید این کودک

به دل امید پدر داشت کربلا تا شام

و خیره بود نگاهش به سوی در تا شام

به سر رسید جدایی پدر ز راه آمد

ولی چگونه به پا نه به سر ز راه آمد

نهاد در بغل خسته چون‌که سر با اشک

گرفت لخته‌ی خون از سر پدر با اشک

خرابه بود و سکوتی عجیب در دل شب

و بیقرار‌تر از دختر ، عمه‌اش زینب

به گریه گفت که ای عمه‌جان پدر آمد

ببین که شام جدایی من به سر آمد

تو را به جان سه‌ساله بیا ابا‌صالح

به حق زمزمه ی ذکر یا اباصالح

#کمیل_کاشانی

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

هرکجا رفتم شنیدم صحبت جامانده هاست

جای من هم در میان هیئت جامانده هاست

دور هم جمعیم تا ابراز همدردی کنیم

"از حرم جا مانده ای" هم صحبت جامانده هاست

یک زیارتنامه خواندن ظهر روز اربعین

گوشه ی صحن و سرایت؛ حسرت جامانده هاست

کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود

آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده هاست

در خیالم بارها شش گوشه را بوسیده ام

عشق بازی با تو کار خلوت جامانده هاست

شهر خالی میشد از عشاق تو یادش بخیر

ازدحام شهرمان از کثرت جامانده هاست

گریه شاید درد دوری از تو را تسکین دهد

مثل شمعی سوختیم؛ این عادت جامانده هاست

من یقین دارم به او اجر زیارت می دهند

هرکسی روز جزا در کسوت جامانده هاست

بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس

نوبتی هم باشد آقا! نوبت جامانده هاست

دست مان از پنجره فولاد هم کوتاه شد

این هم آقای غریب! از غربت جامانده هاست

تکیه ها را شعبه ای از کربلا خواهیم کرد

تکیه ها چشم انتظار همت جامانده هاست

مادرت حتما به هر جامانده ای سر می زند

این تمام دلخوشی و لذت جامانده هاست

حال و روزم را رقیه خوب می فهمد حسین!

حاجت طفل یتیمت حاجت جامانده هاست

" صد پسر در خون بغلطد گم نگردد دختری "

خواندن از طفل سه ساله سنت جامانده هاست

طفل از روی شتر افتاده را سیلی زدند

از حرم جامانده ای را بی هوا سیلی زدند

غربت جامانده هاعلیرضا خاکساری

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

طالبِ خونِ خدا،مَتی تَرانا وَ نَراک

يابنَ مِصباح الـ‌هُدی،مَتی تَرانا وَ نَراک...

چه شود با تو کنم گريه سرِ قبرِ حسين

با حضورِ شـ‌هدا،مَتی تَرانا وَ نَراک

تعجیل در فرج مولایمان صلوات

امام حسین علیه السلام:«… مهدی ما در عصر خودش مظلوم است، تا می­توانید دربارهٔ آن حضرت سخن بگویید و قلم­ فرسایی کنید؛ آنچه درباره­ٔ شخصیّت این معصوم بگویید درباره­ٔ همه­ٔ معصومین (علیهم السّلام) گفته اید؛ چون حضرات معصومین همه در عصمت و ولایت و امامت یکی هستند و چون این زمان، دوران مهدی ما است سزاوار است درباره­ٔ او بیشتر گفتگو شود

بالحسینِ «اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»