2777
2789
عنوان

نینیار کمک می خوام

245 بازدید | 60 پست

من الان چندین مرتبه است پیام میدم و می خوام همه پستام حذف شه اما پیگیری نمیشه پس من چیکار کنم؟

کی کمکم می کنه؟

الان می خواستین تعلیق کنین بدو بدو انجام می دادین .

یه نی نی یار نیست برام حذف کنه اینا رو؟

بایدنی نی یارصداکنیدامافکرکنم اینکارنمیکنن میتونیدتایپکاروحذف کنیداماپستانه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ساعتی پیام میده آخه توجه نمیشه هر روزی پیام دادم نگاه نمی کنن آخه .

نه انگار یک روز خاص و ساعت خاص هس

مثلا اگه اشتباه نکنم یک جا خوندم گفته بودن دوشنبه ها ۲ تا ۳ یا شایدم ۳ تا ۴

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
نه انگار یک روز خاص و ساعت خاص هسمثلا اگه اشتباه نکنم یک جا خوندم گفته بودن دوشنبه ها ۲ تا ۳ یا شاید ...

خسته شدم راستش دیگه انقدر تو روزایی که می گفتن پیام دادم.

کسی توجه نمی کنه .

پستا و کامنتا رو می خوااااام با هم حذف کنم میشه بی زحمت برام نینی یارو صدا بزنین؟

بایدلینک تایپکاتوساعت وروزای اعلامی بفرستی برانی نی یار

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خسته شدم راستش دیگه انقدر تو روزایی که می گفتن پیام دادم.کسی توجه نمی کنه .

اره راستش از این بابت همه مینالن از دست نی نی یار نمیدونم واقعا  تو تاپیکت تگش کنم بیاد؟

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!