2777
2789
عنوان

بعد جدایی انگیزه هیچی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 29 پست
ن دلم نمیخادشفقط میگم چرا من خیلی زنا هیچی ندارن ولی همسرشون دوسشون داره زندگی دارن شوهر من متنفر بو ...

چرا فکر می‌کنی تو ناکافی بودی؟!

چرا فکر نمیکنی شما از سرش زیاد بودی و ایشون سلامت روان نداشته؟مگه نمیگی نمی‌فهمم اصلا چرا از زندگیش متنفر بوده

خب طرف حالش خوب نبوده 

به خودت فرصت بده حالت خوب میشه نگران نباش،تمرکزتو بذار روی خودت  پیشرفت کنی

امیدوارم که ی ازدواج عالی کنی و باعث حسرتش بشی

خیلیا میگن رنگت باز شده،ماشین خریدم سرکار میرم ولی حالم فاجعس

اوووو😮😮

ظاهر دومی، باطن اولی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم وقتی از دست رفتم ....

طبیعیه ک این حال و داشته باشی بخاطر مصیبتی ک کشیدی غصه دار بشی و چون و چرا کنی عزیزم اما زیاد طولانیش نکن چون درای خوشبختی و ب رو خودت میبندی گلم هر چقدرم شیون کنی باید بپذیری اتفاقی ک افتاده و هر چند خیلی تلخ و گرون اما گذشته بذار همونجا بمونه ارزش ب همراه کشیدنت و نداره دنیارو دوباره و از نگاهی تازه نگا کن همونجور ک الان داری پیش میری خوبه ا امه زده حتما اخرش خوشی و سعادت منتظرته

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

اسی همه که نمیشه مثل هم باشم  همه خوشکل همه پولدار همه خوشبخت  حتما خدا یه حکمتی توی این تفاوت قائل شدنا دیده  منم متولد ۷۲ هستم  بخدا ماهم ک زندگی و بچه  و شوهر داریم همچین خوشبختی نیستیم  بچه یجور حرص میده شوهر یجور دیگه  چند روز پیش باهم کتک کاری کردیم   همه زندگیا همینه  مدلش فقط باهم فرق داره 

فکرمیکنی چون ۳۱ سالته دیگه همه چیز برات دیر شده

برا همین افسردگیت بیشتره  ۳۵ سالگی هم ازدواج کنی بچه بیاری دیر نیس  انشالله اصل کاری خوب باشه شوهره خوب آرام  مهربون دوستت داشته باشه نصیبت بشه

عزیزم حالت بهتر شده من تو پروسه جداییم تایپک هاتو خوندم همشو بهت درخواست دادم

ن عزیزم زیادجالب نیستم

بعد ظلاق خیلی شکستم روحیم ضعیف شده

صبرم حوصلم کم شده

هر مشکل واتفاقی داغونم میکنخ