2777
2789
عنوان

بعد جدایی انگیزه هیچی ندارم

491 بازدید | 29 پست

کسایی که توشرایط منن طبیعیه 

درسته کار میکنم زندگی عادی دارم

ولی حسم خوب نیست درسته زندگیم فاجعه بود 

ولی شکست و ازدست دادن خیلی سخته همش مقایسه میکنم که من چی کم داشتم که زندگیم از دست رفت چرا همسرم دوستم نداشت

هیچیییی خوشحالم نمیکنه هیچیییی 

یا 31 سال سن خستم از ادامه زندگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما بعد طلاق دو دسته میشن، خیلی دیدم، حد وسط نداره لامصب

یا شکست خورده میشن و افسرده و ناراحت

یا اینکه اون طلاقه میشه نقطه شروع پیشرفتاشون، اصلا یهو خوشگل تر و شیک تر و پولدارتر میشن😂

سعی کن دومی باشی، طلاق طبیعیه بعضی وقتا لازمه

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

احساساتت طبیعیهبه بدی هاش فکر کن،الکی که طلاق نگرفتی

ن دلم نمیخادش

فقط میگم چرا من خیلی زنا هیچی ندارن ولی همسرشون دوسشون داره زندگی دارن شوهر من متنفر بود از زندگیش چراشو نمی‌فهمم فقط مادرشو میخاست 

طبیعیه

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....

من بهتون میگم علتش اینه ک شما هیچی کم نداشتید و علتش همین بود و بس خودتونم خوب میدونید وقتی ی لیوان و پارچ فرض میکنی معدومه سر ریز میشه بعد این قدر خودتون و بدونید

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔