2777
2789
عنوان

زندگی یا کنکور وسیله این است

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 26 پست
اگر درس ها رو خوب نخوندی معلم بگیر تست های هم که کار میشه معمولا تیپ تست های پرتکرار تر و مهم تره و ...

واقعا ممنون تون میشم،دقیقا سوال منم همینه که چه تدریسی بخرم که هم تشریحی باشه هم نکته تستی درس بده

استرس نداشته باش بابا بیشتریا همین شرایطو دارن منم ورودی دوازدهمم و دهم و یازدهمو تازه امسال میخوام ...

موفق باشید عزیزم،یه سوال،دبیرای ناز شنیدم خیلی کند درس میدن ،جایی میشناسید که هم نکته برای حل تست بگن هم تشریحی؟

بعد مدرسه شما غیر دولتی که اجازه داده خونه درس بخونید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بخاطر گیر دادنامه؟

داره چص می‌کنه که تو احساس گناه و پشیمونی کنی 

ی تاکتیک روانشناسی ک ضایعست انجام دادنش

ولی کسی که رهات می‌کنه مال تو نبوده 

تو هم دنبالش نرو چند روز دیگه عادی میشه برات نبودش 

.

ممنونم✨

خواهش می‌کنم

موفق باشید عزیزم

حتماً حتماً از همین الان برای نهایی‌هاتونم برنامه‌ریزی کنید و توی برنامه‌تون داشته باشید چون که الان در واقع نهایی‌ها مثل کنکور عمومی هستند

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
واقعا ممنون تون میشم،دقیقا سوال منم همینه که چه تدریسی بخرم که هم تشریحی باشه هم نکته تستی درس بده

خواهش میکنم ببین ماز هم به صرفه اس هم اساتیدش خوبن 

ریاضی معین کرمی

زیست فرهمندنیا

فیزیک شجاعی  و شیمی هم هادیان فر خوبه باز ببین کدوم راحت تری

همه رو صفرتاصد میگن  بنظرم ماز رو بگیر همه دوره ها رو داره و همشون برات باز میشه یبار بیشتر هزینه نمیکنی اگر خواستی ثبت نام کنی یا مشاوره خواستی شماره بفرستم برات مشاوره هم بنظرم حالا اگر کامل نمیخای حداقل یکی دوماه بگیر تا قشنگ راه بیفتی بعد خودتم بخونی اکیه اما اگر نمیتونی هزینه کنی بابت اینا میتونی کتاب کمک درسی بگیری از کسی امانت و با همچنان بخونی   ازهمه مهم تر تلاش کردنته زیاد نگران نباش من این حال تو رو تجربه کردم اینگار تو انتخاب خیلی شک داری و نگرانی اما اینطور نیست استاد و کتاب و... بیست درصد مهمه نهایتش اما درصد زیادیش فقط تلاشه

خواهش میکنم ببین ماز هم به صرفه اس هم اساتیدش خوبن ریاضی معین کرمیزیست فرهمندنیافیزیک شجاعی و شیمی ...

ممنونم عزیزم،شما مشاور خوب میشناسید؟

واقعا نیاز به مشاور دارم 

موفق باشید عزیزم،یه سوال،دبیرای ناز شنیدم خیلی کند درس میدن ،جایی میشناسید که هم نکته برای حل تست بگ ...

دیگه باید سه پایه رو جمع کنن تازه بنظرم خیلی خوب پیش میرن چون اوایل اسفند همه رو تموم میکنن

نه عزیزم مدرسمو عوض کردم یه مدرسه دولتی پیدا کردم قبول کرده غیرحضوری بخونم

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!