2777
2789
عنوان

زندگی یا کنکور وسیله این است

170 بازدید | 26 پست

دوستان من  امسال ورودی دوازدهم تجربی ام،متاسفانه برای کنکور تست و اینا نزدم هیچی،الان میخوام اول دهم رو ببندم،باید کل اون کتابهایی که مشکل دارم رو آموزش ببینم و تست بزنم ازاد؟یا اینکه تدریس بخرم ؟

یه سوال،این تدریس هایی که تست کار میکنن تست هاشون کافیه یا برای نمونه ست و خودت باید خیلی بیشتر بزنی؟اژ کجا بدونم چه تدریسی بگیرم؟

فکر کنید منم خواهر کوچک ترتون 😓💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تدریس اگر بیست درصده

تست هشتاد درصد مسیره

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

درس خوندن سه بخش داره آموزش ، تمرین ، آزمون

در کنار دهم باید دوازدهم رو هم بخونی

بنظرم مشاور بگیری بهتره مشخصه که خیلی سردرگمی و نمیدونی باید چیکار کنی

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)

اونا فقط اموزش هستن تو تا خودت تست نزنی هیچی یاد نمیگیری باید خودتو ب چالش بکشی اول اموزشت رو تکمیل کن حالا اینکه خودت تست میزنی هم میتونه اموزش باشه اصلا تست اموزشی داریم که خودت تست میزنی از تست یاد میگیری بعدش میری برای تست بیشتر

اگر درس ها رو خوب نخوندی معلم  بگیر تست های هم که کار میشه معمولا تیپ تست های پرتکرار تر و مهم تره و به نحوی استدلال کردن و برخورد با تست ها رو یادت میدن اصل کار خودتی باید تست بزنی هرچی بیشتر تست بزنی مهارتت بیشتر میشه مثل شاگردی که می‌ره مکانیکی استادش فقط نحوه باز و بست و برخورد با یسری مشکلات رو یادش میده اما چیزی که مهمه برا شاگرد سرعت عمل و عیب یابی صحیح و سریع است اینقدر تست بزن که وقتی تستو میبینی سریع بفهمی بایدچه فرمول و راه و روشی رو استفاده کنی همه دروس هم اول ازهمه پایتو قوی کن بعد برو جلو پایه قوی خیلی کمکت می‌کنه به خصوص تو استدلال کردن و برخورد با تیپ تست های جدید همه دروس هم مفهومی یاد بگیر اگر دیدی تستی برات گنگه یه تست خودت شبیه اون یا حتی سخت تر از اون طرح کن و حل کن معلمم خواستی بهت بگم چه اساتیدی بهترن

دبیرای ماز خوبن

ی سوال من به اکسم گیر میدادم خیلی زیاد خیلییی بچه بازی داوردم تو رابطه

باهم دعوا کردیم گفت میام ببینمت گفتم نه اصلا نمیشه و فلان

ولی یدفعه ازم سرد شد دیگ براش مهم نبودم

یعنی گیر دادنام باعث شد که ازم سرد بشهه؟:)

کاربری دست دونفره(دو دوست همسن)

استرس نداشته باش بابا بیشتریا همین شرایطو دارن منم ورودی دوازدهمم و دهم و یازدهمو تازه امسال میخوام جمع کنم 

یه سال وقت داریم اگه ازش درست استفاده‌ کنیم صد در صد موفق میشیم 

من امسالو میخوام غیرحضوری بخونم و اشتراک ماز خریدم دبیرای ماز عالین هم دهم و یازدهم جمع میکنن و هم دوازدهم درس میدن

قیمتشم ۹ میلیونه کل دروس حتی درسای عمومی رو درس میدن دو هفته یبار هم ازمون ماز برگزار میشه البته من علاوه بر این ازمون قلمچی هم شرکت کردم

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...

اولاً برای یادگیری می‌تونید از درسنامه کتاب‌های تست استفاده کنید یا از فیلم آموزشی که طبق سلیقه خودتون اون چیزی که خودتون راحت‌تر هستین انتخاب کنید نه اینکه ببینید دیگران چی میگن

دوماً بعد یه آموزش درست و کافی دیگه فقط این مهمه که شما چقدر تست می‌زنید پشت سر تستاتون چقدر آزمون می‌زنید آزمون‌ها رو چقدر تحلیل می‌کنید و سرعت خودتون رو بالاتر می‌برید

و این بدونید که درس خوندن بدون مرور مثل اینه که شما یه زمین و شخم زدید توش کردید بنابراین مرورتون خیلی زیاد باشه حتماً هر بار که شروع به درس خوندن می‌کنید یک ربع الی نیم ساعت درس جلسات قبل رو مرور کنید

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار