2777
2789
عنوان

بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 34 پست

وای واقعا خسته بچه داری من پسرم دوسال وده ماهشه کلافه ام کرده همش میگم چهارسالش بشه بهترمیشه اوضاع بیرون همش کنجکاوه من سمت راست رفتنی اون چپ میره میبینی تومغازه داریم خرید میکنیم بی توجه به ما از مغازه میره بیرون مهمونی هم مه میرم همش دست به وسایل خونه میزبان میزنه خسته شدم بنظرتون کی اینکاراشوتو میزارن کنار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای واقعا خسته بچه داری من پسرم دوسال وده ماهشه کلافه ام کرده همش میگم چهارسالش بشه بهترمیشه اوضاع ب ...

چشم به هم بزنی میبینی بزرگ شده و این روزا میشن خاطره😢

یکم بی حوصله گی رو باید بزاریم کنار

منم گاهی کم میارم اما وقتی به این فکر میکنم که چند سال دیگه هیچ خبری از این اسباب بازیا و سرو صداها تو خونه م نیست دلم میگیره و میگم بزار شاد باشن

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
الان تو خونه تنهام خدا رو شکر .

خوبه که

پس لذت ببر

پاشو یه چایی واسه خودت بزار تا جوش بیاد برو جلو آینه چندتا حرکت موزون برو حالت جا میاد😉

چشم به هم بزنی میبینی بزرگ شده و این روزا میشن خاطره😢 یکم بی حوصله گی رو باید بزاریم کنار منم گاه ...

درسته منم خیلی تحمل میکنم  وسعی میکنم کناربیام اما خب گاهی اوقات آدم خسته میشه واقعا

عزیزم خدابرات حفظشون کنه ناراحت نباش 😚😚😚😚 انشاالله بزرگ بشن پشتتن 💪💪💪👌👌👌

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بچه ها تا کوچیکن به خودت میگی من دیگه غلط بکنم غیر از این یکی بچه بخوام، بزرگ میشن و از آب و گل درمی ...

دقیقا زدی به هدف😆