2777
2789

سلام دوستان میشه برای شفای  پرنده من یه حمد شفا بخونید 💚💚💚

تنفسش مشکل داره خیلی دکتر بردم ولی  خوب نمیشه 

دکتر تشخیص داده عفونت قارچی داره

گفت عکس بنداز ولی رفتیم رادیولوژی بهمون گفتن این فرم رضایت نامه پر کنید بعد من عکس بندازم منم تعجب پرسیدم چرا گفتن چون گاهی ب پرنده شوک وارد میشه و سکته میکنه میمیره بعد پرسیدم خب چند درصد احتمال همچین‌ چیزی وجود داره گفت در هفته یکی دوتا اینجوری پیش میاد ک من منصرف شدم 

داروهاشم قرار بگیریم لطفا دعا کنید خوب بشه 🌹🌹🌹

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

آخی فقط براپرنده حمدشفانخونده بودیم که خوندیم😂

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم 🌹

عزیزم❤️😘💕

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ایشالا زودترخوب بشه ... ببین براش دستگاه بخورروشن کنی خوب هس یانه؟

عزیزمممممپرندتون چیه

عروس هلندی نر هستش بیچاره دیگه زیاد نمیخونه و صداشم تغییر کرده کلفت شده 

نفس کشیدنی زیر شکمش تکون میخوره  البته ۲۴ ساعته اینجوری نیست گاهی راحت نفس میکشه بازی میکنه ولی گاهیم اینطور میشه 🥺

ایشالا زودترخوب بشه ... ببین براش دستگاه بخورروشن کنی خوب هس یانه؟

خیلی بهتر میشه قبلن هم تو دستگاه بریدم گذاشتیم  انی بیوتیک زدن خوب شد ولی کامل از بدنش دفع نمیشه باز میبینم اونجوری نفس میکشه  الان ۲ ماهه 

عزیزم پرنده رو اصلا نبر دام پزشکی ، اکثرا تو عکس و عمل میمیرن

اره دیگه مجبور شدم اخه دو ماهه بیچاره همین مشکل داره 

حالا ب شوهرم گفتم بزار باز چند باری تو دستگاه  ببریم بزاریمش و داروهاش مرتب بدیم ببینیم‌چطور میشه