2777
2789

شوهرش فوت کرده تا الان نزدیکمون بود شبا هم میریم هر دو اونجا میخوابیم با شوهرم ولی میگه دیگه نمیخوام تنها باشم میخوام بیام باهاتون زندگی کنم  به شدت هم ادم دخالتگریه و اهل غر 

دارم دق میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب رابطه تو شوهرت داره

چقد ازت حرف شنوی داشته باشه

من به شخصه نمیتونم حتی مادر خودم باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

تنهاست. اگر میتونید همسری براش پیدا کنید هم‌از تنهایی درمیاد هم نیازی به کسی دیگه نداره هم روحیش عوض میشه. توسن بالا آدم بیشتر نیاز به همسر داره تا سن پایین‌تر. سن که میره بالا هم دیگه آدم حس و حال بیرون رفتنو و سرخودشو گرم کردن بادید و بازدید نداره  هممثل قبل هم توانشو نداره هم حوصلشو هم دیگه دوران دوستی و اینور اونور رفتن هم از ادم‌گذشته حوصلشو ندارن برعکس  باور فرهنگ عامه تو سن بالا ادما بیشتر نیاز به همدم دارن و تنهایی رو عمیقتر حس میکنن

چرا والا ۵ تا دارهشوهرمن بچه اخره

به نظر من اشتباهتون این بوده که با وجود بقیه شما هر شب رفتین پیشش موندید

فکر کرده با حضور یه نفر دیگه مشکلی ندارید

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

منم تنها طاقت نمیارم باید کسی رو براش پیدا کنید بسپرید. یه آدم خوب. اگر شوهرتم‌گارد داره مادر من‌تا آخر عمر بایدمجرد باشه گاردشو بشکن بگو این دوران برای همه هست خودت حاضری تا آخر عمر تنها زندگی کنی تازه راحت میری اینور اونور مهمونی گردش دورهمی تو سن بالا که حوصله این چیزارو هم ندارن تنهاییشونو با هیچ جیزی نمیتونن پرکنن بیشترم نیاز به همدم  عملا دارن مادرت نیاز داره تنها نباشه و به یه همدم نیاز داره اگر مریض بشه حداقل یکی هست همصحبتش بشه یه لیوان آب بده دستش

محکم جلوش وایسین  بگین زندکی یه روز دو روز نیست که .اولش ناراحت بشه بهتره تا بعدن

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت