شوهرش فوت کرده تا الان نزدیکمون بود شبا هم میریم هر دو اونجا میخوابیم با شوهرم ولی میگه دیگه نمیخوام تنها باشم میخوام بیام باهاتون زندگی کنم به شدت هم ادم دخالتگریه و اهل غر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تنهاست. اگر میتونید همسری براش پیدا کنید هماز تنهایی درمیاد هم نیازی به کسی دیگه نداره هم روحیش عوض میشه. توسن بالا آدم بیشتر نیاز به همسر داره تا سن پایینتر. سن که میره بالا هم دیگه آدم حس و حال بیرون رفتنو و سرخودشو گرم کردن بادید و بازدید نداره هممثل قبل هم توانشو نداره هم حوصلشو هم دیگه دوران دوستی و اینور اونور رفتن هم از ادمگذشته حوصلشو ندارن برعکس باور فرهنگ عامه تو سن بالا ادما بیشتر نیاز به همدم دارن و تنهایی رو عمیقتر حس میکنن
منم تنها طاقت نمیارم باید کسی رو براش پیدا کنید بسپرید. یه آدم خوب. اگر شوهرتمگارد داره مادر منتا آخر عمر بایدمجرد باشه گاردشو بشکن بگو این دوران برای همه هست خودت حاضری تا آخر عمر تنها زندگی کنی تازه راحت میری اینور اونور مهمونی گردش دورهمی تو سن بالا که حوصله این چیزارو هم ندارن تنهاییشونو با هیچ جیزی نمیتونن پرکنن بیشترم نیاز به همدم عملا دارن مادرت نیاز داره تنها نباشه و به یه همدم نیاز داره اگر مریض بشه حداقل یکی هست همصحبتش بشه یه لیوان آب بده دستش