2777
2789
عنوان

بارداری بعد سقط

159 بازدید | 38 پست

سلام تورو خدا بهم روحیه بدین اونایی که باردار شدین بعد سقط 

فردا میرم بیمارستان برای سقط

قلب دو قلوهام تشکیل نشده

بارداری اولم هست و خیلی فکری شدم 😞

میگم مواظب خودت باش بعد سقط بعد یکسال به بدنت استراحت بده بعد باردارشو

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته ای؟منم ۴ هفته پیش خارج رحمی بود عمل شدم.درکت میکنم

من ۹ هفته م ولی جنینام توی ۶ هفته و ۴ روز رشدشون متوقف شده 

چند روزه بین زمین و زمان هستم 

دوست دارم زود اقدام کنم جاشون سبز شه

من ۹ هفته م ولی جنینام توی ۶ هفته و ۴ روز رشدشون متوقف شده چند روزه بین زمین و زمان هستم دوست دارم ز ...

عزیزم غصه نخور.خدا مهربونه و حتما یه حکمتی داره ک ما خبر نداریم

من لاپاراتومی شدم و یه لولم رو از دست دادم.دکتر گفت یبار پریود شدی بعدش میتونی اقدام کنی

هنوز پریود نشدم

عزیزم غصه نخور.خدا مهربونه و حتما یه حکمتی داره ک ما خبر نداریممن لاپاراتومی شدم و یه لولم رو از دست ...

ایشالا که همین ماه قسمتت بشه

من با دختر خاله م با هم باردار شدیم اونم دو قلو داره

اون ۱۸ ام میخواد بره غربالگری اول

من ختم بارداری شدم

خیلی دلم میگیره

شما تجربه داشتین عزیزم؟ یکسال زیاد نیست؟ چون جنینام کوچولو هستن ۶ هفته و ۴ روز مونده رشدشون

بله متاسفانه قلب نداشت 

نمی‌دونم تشخیص دکتر بود 

شما خیلی مواظب باش بعدش دکتر میری میبینم چی میگه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بله متاسفانه قلب نداشت نمی‌دونم تشخیص دکتر بود شما خیلی مواظب باش بعدش دکتر میری میبینم چی میگه

متاسفم عزیزم خیلی سخته 

قلبا درکت میکنم 

امیدوارم برای هیچ کس پیش نیاد 

من خیلی عجله دارم

چونکه افسردگی میگیرم زود 😥

از مهر تا اردیبهشت جلوگیری کردم چون از سقط خیلی ترسیدم رو‌روحیم خیلی تاثیر بد گذاشت دوماه اقدام داشت ...

انشالا که بارداری عزیزم

من اگه اقدام نکنم دیوونه میشم 

می‌خوام سریع تر اقدام کنم که جاش سبز شه 

ایشالا که همین ماه قسمتت بشهمن با دختر خاله م با هم باردار شدیم اونم دو قلو دارهاون ۱۸ ام میخواد بره ...

میفهمم چی میگی

منم همش میگم اگه بود الان چندهفته بودم

با آی یو آی باردار شدم.الان واقعا میترسم اقدام کنم چون خیلییییی درد کشیدم و لولم پکید و خونریزی داخلی کردم...

ولی بعدش ب خودم میگم غصه نخور بچه دار میشی و انقدر حرصت میده ک میگی عجب غلطی کردم