2777
2789
عنوان

رتبه برتر کنکور

95 بازدید | 9 پست

بچه ها کسایی ک کنکور دادن میتونین چند تا توصیه ب منی ک میرم دوازدهم و هنوز هیچ کتابیو جمع نکردم بکنین؟ بدون کلاسای ماز و...هم میشه رتبه خوب گرفت فقط با خوندن و تست زدن یا نه حتما باید برم کلاس؟اگه فقط کتاب و کتاب کار و...بخونم تست بزنم و سوالات کنکور سال های قبل رو تست بزنم کافیه؟ چ رتبه ای بهم میده؟ میتونم زیر ۲ هزار بشم؟

اگر پایت عالیه و آموزش خوبی دیدی تو مدرسه و مدرست قوی بوده از لحاظ تدریس میتونی خودت بخونی ولی در غیر این صورت نه واقعا

کنکور کلا مفهومی شده و پایه ضعیف و متوسط حتما باید کلاسو ببینه

لایک نکن.

اگر پایت عالیه و آموزش خوبی دیدی تو مدرسه و مدرست قوی بوده از لحاظ تدریس میتونی خودت بخونی ولی در غی ...

میتونم از ویدیو استفادع کنم؟ مثلا برای ریاضی اریان ........اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهریاضی معین کرمیزیست حنیف عظیمیشیمی فراهانی و باباییفیزیک هم یحیوی یا قضاتی

رشتم انسانیه

پس اینم میتونه جایگزین کلاسای بیرون بشه

و اگه من دوره مدرسه دوازدهمو بخوام برم کلاسای ماز و....بنظرت مشکلی ایجاد میشه یا بهتره همون ویدیو هارو ببینم؟

رشتم انسانیهپس اینم میتونه جایگزین کلاسای بیرون بشهو اگه من دوره مدرسه دوازدهمو بخوام برم کلاسای ماز ...

انسانی پس راحت تری بکوب بخونی میتونی رتبه خوب بیاری

یه کانال تلگرام هس عالیه و بیشتر مختص انسانیه و همه چیو توضیح میده حتما عضوش شو اسمش فرهنگیاره مدیر چنلش عابدی هس

نه تبلیغه نه چیری من خودم پشت کنکور تجربیم ولی از این کانال بخاطر اخبار موثق خیلی راضیم محتواهاش بیشتر برا انسانیه ولی

لایک نکن.

انسانی پس راحت تری بکوب بخونی میتونی رتبه خوب بیارییه کانال تلگرام هس عالیه و بیشتر مختص انسانیه و ه ...

پس بیزحمت میشه لینک کانالشو کپی کنی اینجا برام بفرستی ک من بزنم داخل تلگرام؟ مرسی