2777
2789
عنوان

پارتنرم گف قربون چشات چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 39 پست
حتما نباید همون لحظه جواب بدیبعدا سر یک فرصت مناسب تو هم کلماتی مثل این استفاده کن مثل خوشت تیپ و یا ...

کاش میشد صد بار لایک کنم

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو مجازی نه تو حضوری وقتی همسرم میگه بوس رو چشات چکار کنم چی بگم در جوابش؟ همیشه بی جواب بوده.. 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

بستگی داره چن وقته باهمیدمن در این مواقع میگمممم دووووور شما بگردم خب

خیلی قشنگه

ولی خب اگه قبلش چنین چیزایی نگفته بودم اینو میگفتم

نمیخوام دیگه زیادی برم تو فاز رمانتیک😂

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
حتما نباید همون لحظه جواب بدیبعدا سر یک فرصت مناسب تو هم کلماتی مثل این استفاده کن مثل خوشت تیپ و یا ...

🤍

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
بگو زنده باشی کنارم باشی 🤩

اینم قشنگ بود

امضاتون،، خواننده ش کیه!!

شاعرش احمد جم 

باران نیکراه هم دکلمه کرده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

فدای داری جگر من من بودم اینو می گفتم

نه از کلمه فدای داری خوشم میاد نه از جگر من 😂

میدونی هر وقت بیشتر من گریه کرده بودم اینو میگفت در جوابش بگم بجای بوس رو چشام دیگه کاری نکن که گریه کنم بهتر نیست؟ آخه من از قربون صدقه رفتن همسرم خجالت میکشم 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️