2777
2789

کسی هست   دیشب ۵ خواب دیدم از پنجره دارم میبینم یه هواپیما سقوط کرد مثلا ۵۰ متر اونطرف تر و گفتن همه مردن بعد یکی گفت دانشجو بودن  نمیدونم چرا حس کردم بچه های دانشگاه و تو خواب یکی از دوستام وه باهاش دیگه حرف نمیزنم  به فا ل نیک گرفتم از صبح تا شب دردسر شد برام کارم برای یکی که کار داشت با بحث و دعوا بعدازظهر همراه  بود و حل نشد  شب اومدم بیام تو پارکینگ با همسایه بالایی دعوام شد چون براش کاغذی امضا نکرده بودیم  بدحرف زد و ماشینو یه کم بدجا پارک کرد  یهو تو گروه پیام داد مدیر برای یه ساختمون دیگم سر به سر من گذاشت الان برا هر ۳موضوع اعصابم ناراحته  بقیه میگن خوب رفتار کردی  خودم موندم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی جان این بهم ریختگی افکار و ارامش بخاطر تایم خوابته

سعی کن فردا خیلی زود بیدار شی توی طول روزم‌نخوابی که شب زود خوابت ببره اینجوری کمتر فکر و خیال میزنی خواب اروم تری هم داری

برای بخیر گذشتن خواب بد هم صدقه بده اگه‌اعتقاد داری هرچند کوچیک‌البته اینو مامانم میگه منم همیشه انجام میدم

البته اینم‌بگم وضعیت اعصاب همه مردم داغونه یه جوری شده همه با هم درگیرن سعی کن رو ارامشت بیشتر کار کنی

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!