2777
2789
عنوان

از دست شوهرم چه کنم دیگه روانی شدم من

10283 بازدید | 226 پست

۱۷ ساله با دوز و کلک منو کشوند خونه پدر و مادرش نشستیم . یعنی روزی نبوده که از اینجا بودنم ناراحت و نباشم و خود خوری نکنم . 

چند بار دعوا و قهر و رفتن خونه پدرم که هیچ نتیجه ای نشده .

هر چی قناعت کردم و طلا جمع کردم ذره ذره و بعدش دو دستی تقدیم آقا کردم ماشین بگیره خونه بگیره وسیله کار بگیره با ندونم کاری خیلی هاشو از دست داد .

تا اینکه اینبار قول داد خونه اجاره کنه پول دستش اومد . 

الان پول دستش هست میگه خودت برو بگرد من نمیام . خودم رفتم . یک هفته ست قهریه و حرف نمی‌زنیم. قرار بود پول تو حسابم باشه . دیروز میگفت خوب کردم نزدم . من رفتم دنبال خونه پیدا کردم . گفتم بیا تو هم برو ببین اوکی و بده . بریم قول نامه کنیم . جواب نمی‌داد. لاله لال .

منم چند بار گفتم حرفمونو دهن این و اون ننداز . آروم و بی سر و صدا در بیاییم . میری خونه رو ببینی ؟ 

گفت نه نمیبینم . دیگه منم هر چی از دهنم در اومد گفتم . هر چی فحش بلد بودم دادم 

اونم گفت آرزوی خونه رو به گور میبری . منم دوباره فحش که باید بگیری . اونم گفت طلاقت میدم وای نمیگیرم .

رفتم مامانشو صدا کردم گفتم یا باید خونه بگیره یا من میرم .

خلاصه مامانش گفت آروم باش میگیره . اینم گفت بخاطر حرفایی که زد نمی گیرم .

منم گفتم باید پول تو حسابم باشه نباشه میرم 😭😭😭 

یعنی هر جور بگید من تو این ۱۷ سال باهاش کنار اومدم . نخواست که زندگی بسازه . من با چنگ و دندون و الکی نگه داشتم . ۳ تا بچه رو هم اسیر کردم .

بچه ها اینجا خیلی اذیتم . یعنی زندگی شخصی حریم خصوصی نداریم . از این ور اتاق خواب هم نداره طبقه مون . یعنی درگیری سر هر چیزی که فکرشو کنید داریم . 

چه کنم ؟

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

الان دو روزه هیچ زری نمیزنه . منم دوباره حرف بزنم بگه نمیگیرم دیگه نمیتونم تحمل کنم . میرم خونه ی بابام . 

چه کنم . دوست دارم بچه هامم ببرم ولی نمیشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه بعد ۱۷ سال و سه تا بچه یادت افتاده!!!!

نه دو بار قهر رفتم قبلا ولی چون پول نداشت به جایی نرسید و به زور راضیم کردن برگشتم

منم اسیر خونه پدرشوهرم

شوهرم اوایل میگفت بعد چند سال میریم

الان مستقیم نمیگه نمیریم ولی از حرفاش مشخصه که شاید اخرین هدفش توی زندگی یه خونه دیگه باشه

باز خوبه شوهرت به مستاجری راضی شده

شوهر من میگه عمرا برم مستاجری

حالا فکر کن توی این گرونی مگه میشه خونه خرید اخه؟

عشق میکنه روزی چند بار میره پیش خانوادش

صبر کن ببین چی میشه

یعنی همین طور سکوت کنم ؟ اون روز به خاطر بی احترامی هام و فحش هام گفت دیگه نمیگیرم . حاضرم طلاقت بدم ولی خونه نگیرم

الان دو روزه هیچ زری نمیزنه . منم دوباره حرف بزنم بگه نمیگیرم دیگه نمیتونم تحمل کنم . میرم خونه ی با ...

چرا نمیتونی بچه هاتو ببری عزیزم؟

خانوادش پرش میکنن یا طرفه شما هستن؟

چی از خودت داری طلا؟

ماشین به نام کیه؟

این مردی که گفتی باید بترسه تا آدم شه 

۱۷سال فقط دوبار قهر

به نظرم زیاد هم بوده . اگه یه مرد شعور خانواده داری داشته باشه همینم زیاده . بعدش دو بار قهر ی که یکماه خونه پدرم موندم . وگرنه قهر که همیشه هست .