2777
2789

امروز تولد خواهرمه ساعت ۱ رفته بودیم لوازم تولدو با خواهرم بگیریم خواهرم شالش پایین بود پیرزنه گفت ماشالله دهه ۸۰ و ۹۰ عقل ندارن من چیزی بهش نگفتم چون حوصله دعوا نداشتم ولی خواهرم گفت شما پیرای خرفت چقدر سرتون تو 🍑نسل جدیده یکم سرتون تو زندگی خودتون باشه بعدشم سریع رفتیم

واییییییییییی بعدش رسیدم خونه دیدم خونشون نزدیک خونه ماست😭😭😭حالا من چجوری باهاش چشم تو چشم بشممممم دبیرستانم از جای خونه اونا رد میشه😭😭😭😭😭😭😭

درسته اون زنه کارش درست نبوده سخته ولی سعی کنین خودتون رو درحد ادمای نادان پایین نکشین

الانم بیخیال باش چیزیه ک شده 

اون حق نداشت تو پوشش و کار خواهرتون دخالت کنه و اینطوری توهین کنه..❤️‍🩹

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید نمیدونم چرا خندم گرفت😆

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان تاپیکو قفل کن نی نی سایتیا میکشنت😅💔

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.