بچه ها دیدید تو بعضی خانواده ها به بچه هاشون میگن خیلی احترام داداش بزرگترا نگه دارید یه جوری که بچه های کوچیکتر میترسن با داداششون یه وقت بحث کنن من مخالفم چون دعوای خواهر برادری به نظرم هیچ اشکالی نداره باعث رشد بچه ها هم میشه.بچه بزرگت م مثل پادشاها نمیشه که همه ازش اطاعت کنن شما قبول دارید؟
ادمها میتونن با احترام هم مخالفت کنن و با هم بحث کنن. چرا حتما باید وحشی شد اخه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
مثلا من و داداشم با سن 26 و 34 هم چنان داریم رشد میکنیم
و فک کنم قراره تا آخر عمر رشد کنیم
چنل تلگرامم: https://t.me/happyordibehesht نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از داداشم متنفرم از بس بچگیا باهم بحث دعوا داشتیم اصلن با اینکه ازدواج کردم یه شهر دیگه هستم هر چند وقت ک میریم پیشش بازم باهم بحث داریم خیلی بی ادبیه منم دهنم باز شده خیلی بد میشم با اینکه کلن اخلاقم تند نیست بد دهن نیستم فقط با این داداشم ابنجوربم گاهی میرم دیدن مامان بابام خدا خدا میکنم نبینمش نمیدونم کلن حساسم روش اولای بارداری هم ک بهش ویار داشتم میدیمش دلم میخواستم سر ب تنش نباشه
چنل تلگرامم: https://t.me/happyordibehesht نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،
من برادرم ۱۹ سال بزرگتره ازم اون یکی هم ۱۱ سال بزگتره
ببین من دعوا میکنم باهاشون ولی فحش نمیدم اکثر وقتا چون بزرگترن ازم اونام تو دعوا باهام منو جدی نمیگیرن یعنی خیلی کوتاه میان سرم چون سنم خیلی کمتره ازشون هوامو دارن
کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸