2777
2789
عنوان

دخترااا

123 بازدید | 24 پست

اومدم بگم فقط تو ازدواج اخلاقق اخلاق  اخلاق طرف بسنجین که خوشبختین 

قیافه در حد متوسط یا قد هیچکدوم خوشبختی نمیاره بعد چند وقت اخلاق گوهش زد بالا حالت از ریختش هم بهم میخوره .

پولم که درحد نیاز باشه 

ولی توروخدا اخلاق بچسبین سریع بله نگین. قدر خودتونو بدونین همینطور نرین سر زندگی 

من مامانم داد نزاشت جداشم الان شما میگم اگه خودتون دوست دارین بچسبین به اخلاق طرف و دوستون داشته باشه وسلامم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه تخمیش باید در حدی باشه ک ب دل صاب مرده بشینه دیگههه باباااااا

قیافه بعد یه ماه عادی میشه ولی اخلاقش پیرت میکنه 

کشیدم میگم منم اینطور گفتم این بلا سرم اومد الان میگم کچل شه دماغش دراززز ولی مهربون باشه 

قیافه بعد یه ماه عادی میشه ولی اخلاقش پیرت میکنه کشیدم میگم منم اینطور گفتم این بلا سرم اومد الان می ...

دادا تا قیافش ب دلت نباشه الهه مهربونی هم ک باشه ما دخترا تف تو صورتش نمی‌کنیم قبول کن اینو

دادا تا قیافش ب دلت نباشه الهه مهربونی هم ک باشه ما دخترا تف تو صورتش نمی‌کنیم قبول کن اینو

نه بخدا یکم باهاش برین بیاین وقتی ببینی چقدر مهربون چقدر خوبه باهات چقدر احترام میزاره بهت تازه علاقه مند میشی بهش .

بعد فک کن با یه خوشتیپ قد بالا۱۹۰ قیافه ام ۱۰۰ ولی مثلا ببرتت بیرون کافه به زمین زمان فحش بده به تو بگه احمق اسکل فلان داد بزنه سرت منت کافه رفتن بزاره سرت ...

بین اینا کدوم بهتره در طول زمان جذب کدوم میشی؟؟