2777
2789

سر چیزای الکی با خانواده ام دعوا کردم 

یه چیزی پرت کردم خورده به شیشه پنجره ام شکسته

همه وسایلام و لباس هام رو پخش و پلا کردم

رمانم که تقریبا نزدیک بود تموم بشه رو پاره کردم و هزار تیکه اش کردم

الانم نشسته ام دارم گریه میکنم

از خودم متنفرم

من چقدر احمقم

کاش بمیرم

دلم میخواد خودمو بکشم

پروفایلم عکس خودمه💋عکاس و نقاش📸👩🏻‍🎨🖼سوالی داری بپرس🍓راستی گول روحیه آرومم رو نخور، عصبی بشم🔪🩸روانی میشم💀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازدیروز پاچه همه رو گرفتم امشب دیگه گریه م گرفته بود حالا پریود شدم باز اعصابم خرابه چرا درد دارم😭😭😭همشم تو دسشوییم حس میکنم لباسام کثیفه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
خوب دارو بخورداروخونه برو بهت میده

تا پریود نشم درست نمیشه

ربطی نداره

به محض اینکه بشم عاشق دنیا میشم

اصلا دلم میخواد همه رو بغل کنم

پروفایلم عکس خودمه💋عکاس و نقاش📸👩🏻‍🎨🖼سوالی داری بپرس🍓راستی گول روحیه آرومم رو نخور، عصبی بشم🔪🩸روانی میشم💀

ما هم این دوران رو گذروندیم ولی همچین کارها و همچین حالت هایی نداشتیم عزیزم مشکلت ی چیز دیگه هست

مثلا چیه؟؟؟

همه مثل هم نیستن که.

تا پریود نشم درست نمیشه ربطی ندارهبه محض اینکه بشم عاشق دنیا میشماصلا دلم میخواد همه رو بغل کنم

والا ماهم حالمون خوب نیست pms

ولی اینقدر وحشتناک نیست سعی کن دنمنوشهای آرامبخش. بخوری و به این شناخت از خودت برسی که بلاخره این یک هفته ده روز pnsمیگذرا بخودت مسلط،باشی

والا ماهم حالمون خوب نیست pmsولی اینقدر وحشتناک نیست سعی کن دنمنوشهای آرامبخش. بخوری و به این شناخت ...

خب من اینطوری میشم.

مخصوصا اگه استرس داشته باشم تو دوره.

فقط تنها چیزی که تسکینم میده الان اینه که یادم اومد فایل رمانم رو دارم💆🏻‍♀️