2777
2789

سلام بچه ها حالتون خوبه من داداش بزرگم ۲۸سالشه دانشجوی ارشد ریاضی هست و دبیر ریاضی و استاد کلاس های کنکوری هست و سه بار هست که برای ازمون های پیشرفته ریاضی به خارج از کشور میره و هنوز مجرده و براتون بگم که هیچ چیزی کم نداره وضع مالیش خیلی خوبه پول داره بهترین ماشین داره خونه ای که بعداز ازدواج زندگی کنه هست همه چی هست بهترین درامد رو داره ولی نمیدونم چرا داداشم تمایلی به ازدواج نشون نمیده ولی من و مادرم دوست داریم ازدواج کنه و براش دنبال دختر میریم و بهش میگیم میگه هرکسی رو که شما پیدا کنید و تایید کنید قبوله ولی نمیدونم چرا با جوان های الان خیلی فرق داره هیچکس رو مد نظر نداره و حتی یک دوست هم نداره و همش سرش تو درس و کارش هست و شبانه روزی سرکار هست و اصلا به فکر این نیست که ازدواج کنه و اگر من و مادرم نمیگفتیم هیچ وقت نمیگفت میخوام ازدواج کنم یا زن میخوام اگر ما براش نریم جلو اصلا اقدام نمیکنه به نظرتون برادرم براچی اینجوریه خودش رو با ورزش و کار شدید سرگرم کرده و اصلا نمیگه که زن میخوام ۲۸سالشه به نژرتون این اخلاقش غیر طبیعی نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.