2777
2789
عنوان

نگاه های منظور دار

135 بازدید | 20 پست

من مجردم و از  دو سال قبل متوجه نگاه‌ های شوهر خاله به ظاهر مذهبی شدم. چند ماه قبل با مادرم صحبت کردم که خیلی  ناراحت شد و گفتم به کسی نگو. اما دیدم بابام که خبر نداره بنده خدا و  یک سره میگه بریم خونشون سر بزنیم، یک مسافرتی بریم، از خاطراتشون با خنده میگه و...

تصمیم گرفتم چند روز پیش به داداشم بگم و گفت خودم به بابا میگم و منم گفتم از این قضیه به مامان چیزی نگین چون مریضه حالش بد میشه

از یک طرف اربعین نزدیکه و خانواده خالم اصرار میکنن با هم بریم کربلا به خصوص شوهر خالم

من خودم قصد رفتن ندارم و اونا هم گفتن ما پدر مادرا بریم ولی من یواشکی به بابا گفتم راضی نیستم شما با این اقای سو استفاده گر همسفر بشین 

مامانم زیاد راضی نیست چون کلا اختلاف طبقاتی زیادی داریم. اما دلش به خال خواهرش میسوزه که تنهاست و بابام به مامانم گفت که با اونا نمیریم بچه ها خوششون نمیاد 

الان من حدود دوسال هست که یهویی یادم میاد از نگاه های این اقا و حالم بد میشه، مدت ها شب خواب بد میدیم و خیلی درگیری های دیگه

از یک طرف دلم به حال مامانم میسوزه ولی از یک طرف میدونم اگه اینا با هم برن خودم داغون میشم و دوست ندارم ایشون پدر مادر منو ساده فرض کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعنی نگاهش با منظوره بعضی ها یه جور نگاه میکنن اما بعد یه ساعت نمیدونن اصلا کی به کی بود نمونش عموی خودم

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
مطمعنی نگاهش با منظوره بعضی ها یه جور نگاه میکنن اما بعد یه ساعت نمیدونن اصلا کی به کی بود نمونش عمو ...

بابا دو بار سه بار فوقش ۱۰ بار میگی طرف حواسش نیست

فکر کن من خونه مامان بزرگم دارم ظرف میشورم این داره به دستای من چون استینم رفته بالا نگاه میکنه یا رفتیم عروسی شالم رفته اون طرف میبینم خیره خیره به گردن و موهام نگاه میکنه 

چقد شرایطت عین منه منم یه شوهر خاله عوضی داشتم الهی روز خوش نبینه ماجرا خیلی بدتر پیش رفت هی پیام میداد میخوام ببینمت ب کسی نگو.  هنوز ک هنوزه ول نکرده

از اینجور ادما فرار کن اسی این نگاه ها بوی خون میده نه خودت برو نه خانوادت

خالت تنهاس که تنهاست حال تو که نباید قربونی تنها بودن خالت بشه

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
چقد شرایطت عین منه منم یه شوهر خاله عوضی داشتم الهی روز خوش نبینه ماجرا خیلی بدتر پیش رفت هی پیام می ...

وای خدا به خانوادت گفتی عزیزم؟

اصلا پیاما رو جواب نده چون حتی فحش هم بدی یک جور دیگه معنی میکنه 

اره واقعا از اونجایی که دلسوزم خیلی اسیب دیدم

بابا دو بار سه بار فوقش ۱۰ بار میگی طرف حواسش نیستفکر کن من خونه مامان بزرگم دارم ظرف میشورم این دار ...

معمولا باباها تو این چیزا زرنگن و باجناقشون رو خوب میشناسن. 

پدرتون متوجه نشده؟ 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
وای خدا به خانوادت گفتی عزیزم؟اصلا پیاما رو جواب نده چون حتی فحش هم بدی یک جور دیگه معنی میکنه اره و ...

آره حتی بابام رفت باهاش دعوا کرد ولی انقد حیوونه با شماره های مختلف پیام میده بعد گردن نمیگیره زنشم کامل خبر داره ولی انگار نه انگار. امنیت جانی تو کوچه خیابون ندارم

اره دقیقا من فقط بلاک میکنم

اصلا دلسوزی نکن همین ک دور باشی ازشون بهترین کاره اگر خدایی نکرده پررو تر بشه چون فامیلین برخورد جدی هم نمیشه کرد اگر تو فامیل بپیچه بدیش برای شماست نه اون مردک عوضی

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
درسته اما بابای من زیادی به ادما اعتماد میکنه به خصوص مذهبی هامامانمم اینو قبول داره

اینی ک من میگم هم خیلی مذهبی بود واسه همین خانوادم بهش اعتماد داشتن این ادما مذهبی نیستن مذهبی نمان هر غلطی دلشون میخواد میکنن کسی بهشون شک نمیکنه هرزه به تمام معنان

آره حتی بابام رفت باهاش دعوا کرد ولی انقد حیوونه با شماره های مختلف پیام میده بعد گردن نمیگیره زنشم ...

وای چه مرتیکه پررو هست و همین طور خالت

متاسفانه تو جامعه ما اکثرا از دخترا ایراد میگیرن 

فقط دوری کن و قطع رابطه مطلق 

جایی هم دیدیش تو صورتش نگاه نکن 

اینو مامانم بهم یاد داد و واقعا بهتر شده حداقل خودم راحت ترم تو جمع