2777
2789
عنوان

واژیتیسم و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 26 پست
هفده سالم بود عروس شدم دیکه خس پیر شدن ولم نمیکنه آره یارم هم خوبه هم بده ولی اونیکه میخام نیست دو ت ...

برو مشاوره فکرتو آزاد کن استراحت کن 

تو فقط ناامید شدی...

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
عزیزم واکنش شوهرت تو این ده سال به واژی.... چیبود ؟قطعا فشار رو خودت بوده که الآن اینطوری بریدی ولی ...

همه جی زندگی رابطه نیست ما اینو نداشتیم ولی درکنارش کمبودهایی زیادی داشتیم از همه بدتر اینکه دوتا آدم با دوراز متفاوتی اون خرف منو میفهمه ولی اونجور که دلش مبخاد تعبیر میکنه بیخیال و کلا هیچکاری بع دلم نمیشینه انگار عشقی بهش نداشتم البته من به خاطر پولداریشون ازدواج کردم چون پدرم نداشت ولی بعد ازدواج رنگ عوض مردن و دیدم آدمایی که خودشونو معرفی مردن نیستن و تظاهر مردن همون ماه اول کلا شکستم  و دیگه آدم سابق نشدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا دیر نیست بخدا میدونم خسته ای شکسته ای ولی یه هفته استراحت کن برو جایی ک دلت میخواد گریه کن داد ...

دیکه همه جی تمومه نه من آدم قبل میشم نه این ده سال برمیگرده نه هیچی من موندم و یه دنیا حسرت  هیجی جز مردن دیگه آرومم نمیکنه

همه جی زندگی رابطه نیست ما اینو نداشتیم ولی درکنارش کمبودهایی زیادی داشتیم از همه بدتر اینکه دوتا آد ...

خو اگه خودت و شوهرت مشکلی تو رابطه ندارین و فقط دلت بچه میخاد خو برین Iwf

برو مشاوره فکرتو آزاد کن استراحت کن تو فقط ناامید شدی...

کاش دکمه زندگیمون دستمون بود اینجوری من ده سال پیش آفشو میزدم از همون روزی که ازدواج کردم 

یه دختر چشم و گوش بسته که جز درس هیجی بلد نبود و نمیدونیت حتی ایم رابطه جنسی به گوشم نخورده بود جون هممون بچه مثبت بودیم و اصلا از این حرفا نداشتیم  به خاطر اینکه بابام پول دانشگاهمون میدونستم نداشت گفتم خدایا اولین خاستگاری بله میگم میرم شبکه اون هزینه درسمو بده بماند که کلا نزاشتن بخونم  این مشکلم بهش اضافه شد واقعا دیگه مردمو مبخام هیچ امیدی نمونده واسم هیچیییییی دعا کن من تا صبح زنده نمونم فقط

خو اگه خودت و شوهرت مشکلی تو رابطه ندارین و فقط دلت بچه میخاد خو برین Iwf

بجه مادر پدر این مدلی مبخاد?اون بجه آدمه باید تو یه زندگی درست قدم بزاره نه ما من که کلا بریدم شوهرم که چنگی به دل نمیزنه 

کاش دکمه زندگیمون دستمون بود اینجوری من ده سال پیش آفشو میزدم از همون روزی که ازدواج کردم یه دختر چش ...

الهی بگردمت

عزیزم بخدا هنو دیر نشده تو فقط زود شروع کردی وگرنه اصلا واسه یه زندگی جدید یه آدم جدید دیر نشده

سنی نداری قربونت برم

بجه مادر پدر این مدلی مبخاد?اون بجه آدمه باید تو یه زندگی درست قدم بزاره نه ما من که کلا بریدم شوهرم ...

اگه این مرد از این زندگی ایییینقد ناامیدت کرده جدا شو

حیف خودت نیس اینقد خالی شدی از زندگی 

پاشو دختر ؛خودتو نباز

تو اگه اینقد ضعیف بودی همون ۱۷سالگی جا میزدی

کاش دکمه زندگیمون دستمون بود اینجوری من ده سال پیش آفشو میزدم از همون روزی که ازدواج کردم یه دختر چش ...

آنقدر نا امید نباش عزیزم.نمیدونم پیام منو ندیدی یا نمیخوایی توجه کنی.توی خصوصی راهنماییت کنم‌.فقط عزیزم‌نا امید نباش.اثلا یه شانس دوباره به خودت بده اگه نشد اون موقع تصمیم بگیر‌من درخواست دادم قبول کن توی خصوصی توصیح بدم 

اگه این مرد از این زندگی ایییینقد ناامیدت کرده جدا شوحیف خودت نیس اینقد خالی شدی از زندگی پاشو دختر ...

نه قبل ازدواج اینجوری نبودم زندگی اینجوریم کرد