2777
2789

محبت مادر که یادم نمیاد دیده باشم فقط بابام بعضی وقتا یکم نازمو میکشید ک اونم مامانم غر میزد میگف لوسش کن بدبختش کن. از بچگی کم توقع و قانع بودم یادمه کلاس سوم بودم همه بچه ها لباسای نو میپوشیدن میرفتن مدرسه من ی کفش کهنه داشتم پامو خیلی میزد میپوشیدم میرفتم همه مسخرم میکردن بابام ی کارگر ساده بود توانشون نمیرسید برام ی کفشم بخرن منم قانع میخاستن برام کیف بخرن نمیزاشتم ی کیفو پنج شیش سال میبردم ک دیگه پاره میشد. ن پول تو جیبی داشتم ن چیزی الانم ک عقدم وسایل ریز ک با ماس بخریم کلی منت سرم میزارن یچیز ازشون بخام میگن مگه ب فکر جهیزیت نیستی و هزارتا حرف. پول تو جیبی اصلا نداشتم سالی یبارم لباس نمیخریدم اگم میخریدم بدترین جنس و ارزونترین. بچه های الانو میبینم واقعا حسرت میکشم زیادم سن ندارم 19 سالمه. ولی شوهرم هوامو خیلی داره انقد برام کار میکنه و بهترینارو میگیره بعضی وقتا میشینم گریه میکنم از خوب بودنش خدایا خودت واسم حفظش کن برای سلامتی شوهرم ممنون میشم ی صلوات بفرستید ♥️

الهی😢

خداروهزار بارشکر ک شریک زندگیت خوبه این لطف خداس شاید برای جبران گذشته

بمونید برای هم عزیزم

ولی یه جوری تعریف کردی فکردم از ۳۰ چهل سال پیش داری میگی🤕

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی😢خداروهزار بارشکر ک شریک زندگیت خوبه این لطف خداس شاید برای جبران گذشتهبمونید برای هم عزیزمولی ...

نه گلم وضع خونوادم زیاد خوب نبود از طرفیم افکارشون ب شدت قدیمی هست چون من بچه اخر هستم و ناخاسته بودم منو 36 سالگیش باردار شد

متن آخرت رو که خوندم خیلی برات خوشحال شدم که خدا همسری سر راهت قرار داده که جبران تمام اون سال ها باشه 🌹😍خوشبخت باشید 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

چقد شما دلتون بزرگه ممنونم عزیزم ایشالا خدا بهترینارو براتون بسازه💚🌱

لطف داری 

ممنون از دعای خوبتون 🌹

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)