2777
2789

برادرم ، باهم رفته بودیم مسافرت.مسافرتی ک من برده بودم و خرجش بامن بود.منو پدرم حرفمون شد.پدرم حرف زور میزد.منم داشتم باهاش بحث میکردم.اون خودشو انداخت وسط کلی بمن توهین کرد تهدید میکرد منو میکشه.منم جوابشو دادم.توهینای بدی بهم کرد.بعدشم جلوی دخترم ک همراهمون بود بهم حمله ور شد و لگد زد تو صورتم ک جاش بدجور تا دوسه هفته کبود موند

بعدشم من اونا رو ول کردم و رفتم جای دیگه.اونا جدا برگشتن خونه منم جدا.این دومین باری تو زندگیم بود ک دست رومن بلند کرد اینجوری.تازه از من کوچیکتره.همیشه دوسش داشتم و طرفدارش بودم ولی دیگ ب خودم قول دادم برام مرده.کلیم نفرینش کردم

حالا الان دوماه گذشته ازون انفاق و برادرم بیماری بدی گرفته.بیمارستان بستری شده.نمیدونم خوب میشه یانه.فکر میکردم اتفاقی براش بیفته خوشحال میشم.اما الان میگم خدایا غلط کردم.اگه بخاطر حرفای منه من حرفامو پس میگیرم.اما نتونستم خودمو راضی کنم برم ببینمش یا حالشو بپرسم از خودش.شما بودین چیکار میکردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو 

حتمابرو

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

چه مسافرت رفتنی بود خب. شما که میدونی انقدر کم تحملی کاش اصلا مسافرت نمیبردی که وسط راه. راهتونو جدا کنید. چه خاطره بدی.

ولی ملاقات داداشت برو. آدم که از برادر خواهرش کینه به دل نمیگیره. براشم خیلی دعا کن.

امیدوارم به زودی سلامتیشو بدست بیاره

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
چه مسافرت رفتنی بود خب. شما که میدونی انقدر کم تحملی کاش اصلا مسافرت نمیبردی که وسط راه. راهتونو جدا ...

کاش پام شکسته بود نمیرفتم

اما همشم تقصیر من نبود 

و دعوا رو اون بزرگ کرد ، ربطی ب اون نداشت، منو پدرم داشتیم بحث میکردیم اون پرید وسط توهینای بدی کرد بمن